Pekka Hetta Totuuksien etsijä. Hieman liianki suoraan asiat kertova kirjoittaja.

Helsingin kaupunki palvoo laittomasti maassaolijoita ja hylkää kodittomat.

  • Sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenet
    Sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenet

Ensimmäiseksi huomautus otsikkoon, että se koskee tätä asiaa;

http://pekkahetta1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/246808-onneksi-olkoon-helsin...

Tämän vihreät, vasemmisto ja sdp etupäässä enemmistönä menivät hyväksymään. He siis luovuttavat näille tuhansille tyypeille, jotka ovat saaneet kielteisen päätöksen ja jotka pitäisivät poistua maasta kaiken tarpeellisen mitä tahtovat. Siihen kuuluu esimerkiksi;

– lääkkeitä
– majoitusta
– ruokaa
– sairauksien hoitoa ja seurantaa
– rokotuksia
– hammashoitoa
– oikeudellista neuvontaa
– mielenterveyspalveluita
– toimeentulotukea

Hintalappu on satojatuhansia. Nyt pyydetään kaupungilta vain 30.000€ vähäosaisille ja kodittomille.

 

Sitten itse asiaan, eli näistä samoista puolueista etupäässä koostuva taho, eli sosiaali- ja terveyslautakunta on eväämässä meidän kodittomilta rahotuksen kokonaan. Vailla Vakinaista Asuntoa ry:n (Vva) yhdistys haki avustusta kaupungilta Vartiosaaren ja Soldiksen päihteettömiin virkistys- ja toimintapaikkoihin sekä vertais- ja vapaaehtoiskeskuksen Vepan toimintaan. 

Nyt näyttäisi, että hakemus hylätään.

https://www.hel.fi/static/public/hela/Sosiaali-_ja_terveyslautakunta/Suo...

Tämä paikka on todella suosittu ja kävijämäärät isoja! Viime vuonna Vepa-toiminnassa oli yhteensä 18 697 käyntiä. 

Kaupunki perustelee toimiaan sillä, että paikka ei tuota eli tulos on alijäämäinen. 

Tähän väliin kysyn, että miten kaupunki voi sitten antaa satojatuhansia laittomasti maassaoleville, jotka eivät varmasti tuota mitään? He vain kuluttavat ja tuottavat virkavallalle suunnattomasti töitä. Ylhäällä oli jo listaus mihin ne saa rahaa.

Ehdotus; Jospa miettisitte, ettei rahoitus ole ollut yhdistyksellä alunperinkään riittävä. Jospa tajuaisitte, kuinka paljon vähäosaisia on. Jospa siis tuplaisitte rahoituksen kohteelle, vaikka ainoa tukija ette olekaan.

 

Nyt Helsingin kaupunki se pää pois perseestä ja autetaan meidän vähäosaisia myös! 

VVA:n toiminnanjohtaja Sanna Tiivola mukaan kaupunki on rajoittanut myös itse pääsyä kaupungin päihde- ja mielenterveyspalveluihin. Nyt he haluavat n.30.000€ vuoksi hankaloittaa entisestään vähäosaisten asemaa kaupungissa. Missä on moraalinen ajatus, kun kyse on omasta kansasta? Sitä jaetaan aina, kun on kyse laittomasti maassaolevista.

 

Pyydän teitä lautakunnan jäsenet harkitsemaan tätä vielä uudemman kerran ja miettikää kuinka isosta asiasta on kyse. Tässä jäsenet:

Ylärivi vasemmalta: Cecilia Ehrnrooth (RKP), Daniel Sazonov (KOK, jäsen 13.6.2018 asti), Katju Aro (FP), Mari Rantanen (PS), Saku Etholén (Vas, jäsen 16.1.2019 asti). Alarivi vasemmalta: Seija Muurinen (KOK), Kati Juva (Vihr.), Sanna Vesikansa (pj., Vihr.), Karita Toijonen (vpj., SDP), Tuomas Tuure (Vihr.). Kuvasta puuttuvat: Sami Heistaro (KOK), Tapio Bergholm (SDP) ja Leo Bergman (Pir.).

Muoks. Tuli tällainen eteen. Miten mahdollista, että konkurssi maahanmuuttajajärjestöä on tuettu isosti, mutta tämä kyseinen avustusjärjestö ei saanut? Tietää kyl ketkä tän läpi on vienyt...

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005425307.html

 

Onko tämä sitten oikein? Ei tarvi miettiä ketkä näitä hyväksyy...Miettikää, että konkurssi maahanmuuttajajärjestöön on sijoitettu samana vuonna kun noilta evätty.

Helsinki tuki sadoilla tuhansilla maksuhäiriöihin päätyneitä maahanmuuttaja­järjestöjä – jopa parkkisakot menivät perintään

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän RaunoKujala kuva
Rauno Kujala

Typeryys ja laittomuus rehottaa. Se, että Helsingin Kaupunki näin tukee ja osallistuu laittomuuden edistämiseen, on kyllä todella uskomatonta. Helsinkiläiset, haastakaa nämä laittomuuden tekijät, kannelkaa viranomaispäätöksistä, pitäkää asiaa pramilla. Tämä yleisemminkin Suomea vaivaava hulluus pitää saada loppumaan ja päättäjät tuomiolle laittomuudesta.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Se on rehottanut nyt tuolla jo vuosia, mutta en käsitä miten vuosi 2015 teki niistä entistä hölmömpiä? Päätöksiä tehdään oman aatteen sumuttamana, eikä nähdä sitä totuutta mitä tämä tuo.

Voin kertoa, että tuleva sukupolvi ei kiitä näitä tyyppejä yhtään. He tulevat jäämään historiaan haukutuimpina yksilöinä.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Heitän tännekki tämän. Lisäsin julkasuun. Todella ihmeellinen keissi.

Muoks. Tuli tällainen eteen. Miten mahdollista, että konkurssi maahanmuuttajajärjestöä on tuettu isosti, mutta tämä kyseinen avustusjärjestö ei ssanut? Tietää kyl ketkä tän läpi on vienyt...

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005425307.html

Onko tämä sitten oikein? Ei tarvi miettiä ketkä näitä hyväksyy...Miettikää, että konkurssifirmaanki sijoitettu samana vuonna kun noilta evätty.

Helsinki tuki sadoilla tuhansilla maksuhäiriöihin päätyneitä maahanmuuttaja­järjestöjä – jopa parkkisakot menivät perintään

Käyttäjän markolilja kuva
Marko Lilja

Helsinki on tulevaisuuden suomi pienoiskoossa. Vastuuttomat puolueet kuten vihreät ovat vallassa ja maahanmuuttajia suositaan kaikessa päätöksenteossa.

Tälle kehitykselle on saatava loppu.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Ainoa vaihtoehto on, että perussuomalaiset pääsee pääministeripuolueeksi.

Silloinkin noi voi silti kuntatasolla touhuta jos mitä ja tuhota Helsingin turvallisuuden ja viihtyvyyden.

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Se on hyvä asia että Helsinki toimii kuten toimii..

Omassa kotikaupungissa kun maahanmuuttaja saa oleskeluluvan niin välittömästi (noin 90% varmuudella) hän muuttaa Helsinkiin, ja Helsinki vielä maksaa muuttokustannukset, hommaa asunnon antaa kaiken sosiaalisen avun.

Sen kolmevuotta jonka valtio maksaa maahanmuuttajan kustannukset, ei rasita suoranaisesti kotikaupunkini taloudellisia resursseja, kuin 9 miljoonaa euroa vuodessa, joten lopullinen lasku jääkin kohtalaisen pieneksi. Mitä suurempi ryhmä vuodessa myönteisen päätöksen saatuaan muuttaa Helsinkiin, sitä enemmän me säästämme...

Jokaisen Suomalaisen kaupungin tulisi tehdä kaikkensa että saisivat maahanmuuttajat siirtymään Helsinkiin, siellähän niiden on hyvä olla. Ovat päättävien politikkojen silmien alla, monikulttuurinen rikkaus keskittyy kaikkineen vain yhteen kaupunkiin, muualla on rauhallista.

Samalla Helsinki saa runsaaseen työvoimapulaansa edullisia moiosaajia.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Tänne Ouluun ollaan tuomassa keväällä aika epäilyttävää toimintaa.

Ideana siis perustaa Helsinkiin ja Ouluun vertaistukiryhmiä, joissa perheenyhdistämisasioita käsitellään. Toimintaa on myös livechateissa. Rekrytointi on käynnissä.

Tiedossa on, että turvapaikanhakijoita on järjestelmällisesti treenattu haastatteluun. Toisinsanoen, on käsketty heidän kertoa asiat silleen, että hakemus hyväksyttäisiin, eli valehdella.
Näitä tiedusteluja, että mitä siellä kysytään ja miten pitää vastata, on ollut useasti esimerkiksi rasmus-ryhmässä.

Voin vain kuvitella, että kuinka hankalaa viranomaisilla on tunnistaa iso määrä huijareita joukosta.

En pitäisi mahdottomana, että tälläisissä perheenyhdistämis- ryhmissä, joista yksi tulossa Ouluun, neuvottaisiin ihmisiä huijaamaan järjestelmää. Aivan varmasti siellä käydään läpi miten järjestelmää voi huijata. En tykkää.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset