Pekka Hetta Totuuksien etsijä. Hieman liianki suoraan asiat kertova kirjoittaja.

Tänään ilmi mahdollinen terroriteon yritys-myös lapsiraiskauksia lisää.

Nyt täytyy hammasta purren kirjoittaa tätä blogia! Nimittäin tänään on tullut ilmi lisää lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia! Tämä asia on tapahtunut Helsingissä. Tapahtumaan johtava linkki tässä.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005922213.html

 

Oulussa on tänään paljastunut taas yksi ulkomaalaisen raiskausepäily. Asiasta ollaan vaitonaisia vielä. Kuulusteltavan kieli on arabia. Tässä linkki tapaukseen.

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005922248.html

 

Ja sitten...Nyt on siis tapahtunut kaksi tapausta rikosnimikkeellä liikennetuhotyö. Ensimmäinen tapahtui tiistaina. Toinen viime yönä. Kummassakin tekotapa täsmälleen sama ja tekijät ulkomaalaisia! Kummassakin tapauksessa linja-auto on haluttu suistaa tieltä tai ajattaa toisen linja-auton kanssa nokkakolari. Tyhmempikin tajuaa, että nämä tapahtumat liittyy toisiinsa. Eilen teko epäonnistui joten tänään kokeiltiin uudestaan. Onko siis kysessä terroriteon yritys? Jokainen voi itse tästä linkistä sen päätellä. 

https://yle.fi/uutiset/3-10541213?fbclid=IwAR2vj-pOB2Ag78VUdZ12Hb-t3ES_k...

 

Mä voin sanoa et NYT SAA RIITTÄÄ! Mitä aikoo meidän valtionjohto asioille tehdä? Aikooko pääministeri edelleen jatkaa hiljaiseloa? Ainakin vihervasemmiston puolella ollaan hiirenhiljaa. Unelma alkaa näyttämään painajaisunelta. Nyt on aika toimia. Enää ei voi vain odottaa.

Oulun järkyttävät tapahtumat ovat vasta alkua, valitettavasti... Perussuomalaiset ovat tästä varoittaneet. He ovat myös vaatineen lain kiristyksiä. Vastaukset ovat olleet naureskelua. Mä pyydän, lopettakaa naureskelu ja toimikaa. Hyysäys saa loppua!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (54 kommenttia)

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

"Tyhmempikin tajuaa, että nämä tapahtumat liittyy toisiinsa."

Kuuntelin juuri Ylen uutisia jossa kerrottiin että poliisi ei tiedä, liittyvätkö tapaukset toisiinsa. Hetalla on poliisia parempaa tietoa?

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Odotellaan pari päivää, niin eiköhän se selviä.

Oma veikkaus on että poliisilla on vahva käsitys asiasta, mutta tiedotus tulee vasta kun on varmuutta.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

On tai ei mutta ennen lopullisen totuuden julistamista luotan enemmän poliisiin kuin tyhmempiinkin.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #4

Etkö tajua et poliisi ei tiedota. Mut ymmärrän ettet huomaa mitään yhtäläisyyksii asioilla....
Mahtavaa uutislukemista ylipäänsä. Lisää lapsiraiskauksiakin...

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #4

Tätä janne tarkoitinkin.

Ja oikeastaan julistamista mihinkään suuntaan

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Niin sanoin et tyhmempiki tajuaa...Janne ei tajunnut silti...

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Hengitä syvään pari kertaa ja rauhotu.

Asioista tulee kyllä tietoa sitten kun varmaa tietoa on mutta sitä ennen on turha vouhottaa.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #20

Mä saan omia päätelmiä tehdä. Itse jutussa lukee nimike millä tuota ainakin vielä tutkitaan.
Voin kertoa etten tahdo tulla kertomaan et mitä minä sanoin.

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren Vastaus kommenttiin #22

"Päätelmä" on tiedätkö sellainen prosessi, että sitä ei voi liittää mihin tahansa mielipiteilyyn. Sille on omat tieteelliset standardit ja siitä poikkeava virhe on sitten epäloogisuutta ja epätieteellistä.

Annatko loogisen notaation tälle "Päätelmälle"? Sinä sanot että sellainen on. Varoitan; Notaation on ensinnäkin tultava. Ja jos siinä on virhe, lupaat lopettaa sekoilun. (Eli "päätelmä" sanan ylikäytön siihen kuulumattomissa tilanteissa. Sano jatkossa että "saan vauhkota ja tehdä hätäisiä vetelyitä". Siihen sinulla on oikeus. Mutta sananvapaus ei ole argumentinkorvike. Se, että asian saa sanoa ei tee siitä järkevää. En siis sano oletko rationaalinen vai et. Sen voin tehdä vasta kun olet perustellut yhtään mitään sellaista jossa on edes alkeellisesti sellainen rakenne joka tieteessä hyväksytään. Eli notaatio pöytään.)

Käyttäjän SeppoPuurunen kuva
Seppo Puurunen

Saattaahan kyseiset linja-autotapaukset olla myös tapaturmia.
Silti olisin varuillani istuessani bussissa, jos epäilyksiä...huolta herättävä henkilö istuutuu kuskin välittömään läheisyyteen näiden tapauksien valossa.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

On Hetta turha ulista täällä blogissa tutkinnan alkuvaiheessa olevista jutuista jos et a) tiedä asioista, b) tutki asiaa itse tai c) esitä parannusehdotuksia asiaintilalle. Vaikka olisit jutun tutkija, ulina yleisillä palstoilla ei yleensä auta ja voi olla jopa rikollista, enkä muutenkaan paljon huutaisi persuja apuun. Jos taso on samaa maassa keskimäärin kuin täällä, eipä ole kehumista. Kunnon persu määrittelee ongelman ja tekee siihen oman perustellun ratkaisuehdotuksensa. Montako tällaista persua olet koskaan tavannut? Itse tunnen alle 10.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Kyllä tää alkaa jo vituttamaan. Nämä linja-auto jutut eivät ole vahinkoja. Peräkkäisinä päivinä...Vaikka näitä ei saataisi kategoroitua terroriteon yrityksiksi, oli niillä tarkoitus silti tappaa suuri määrä ihmisiä.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Vituttaa se ketä tahansa mutta annetaan poliisin nyt ensin edes aloittaa se tutkinta.

Tänään täällä blogeissa yksi persu jo näytti aloittavan uutta kulttuuria ja esitti omia ehdotuksia tilanteen parantamiseksi. Siitä se lähtee. Yleinen kitinä ei auta ketään.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #10

Poliisiylijohtaja toivoi juuri tutkintarauhaa ja että ihmiset malttaisivat mielensä Oulun ikävien tapausten yhteydessä.

Joidenkin persujen, kuten Hetta, kiihottuneesta meluamisesta ei ole kuin haittaa. Miten nämä saisi kotoutumaan suomalaiseen yhteiskuntaan, en tiedä.

Käyttäjän MattiJuhani kuva
Matti Loikkanen

Naillä molemmilla teoilla oli tarkoitus tappaa ihmisiä. Ei ole väliä liittyivätkö teot toisiinsa vai ei, tarkoitus oli sama.

Aina kun näen hunnutetun ihmisen paikassa, jossa on useita ihmisis, minulle tulle pakonomainen tunne, että täältä on päästävä pois mahdollisimman nopeasti. Nyt en tiedä miten suhtautua linja-autossa ja junassa matkustamiseen.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #38

Oliko nämä bussi-iskuun syyllistyneet ihmiset hunnetettuja?

Käyttäjän SeppoPuurunen kuva
Seppo Puurunen

Jaa että hys hys, kunnes käy huonosti. Ainakin toisessa tapauksessa matkustajat taltutti hyökkääjän. Tuolla menee tien päällä nytkin tuhansia busseja tällä hetkellä. Kait se on parempi olla näistä tietoisia, kun tietämättömiä.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Mul pieni toiven väre välil nyt uutisii lukies ollut jotta josko harhaisesta unesta Suomen kansa heräis ja selviytyis . Sittenkin .

Käyttäjän Lauri-PekkaAlanko kuva
Lauri-Pekka Alanko

Majurilta jää huomaamatta uusien bussihyökkäysten riski. Ei ole syytä odottaa, vaan toimia terrorismistä osaavampien maiden tapaan. Valmiustilan nosto ja kehotus tarkkaavaisuuteen busseissa.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Niimpä. Tuo jankkaus"ei ole syytä pelätä" on täyttä paskaa. Miksi aina pitää oottaa et ensin sattuu?

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Onko meillä? Ei meillä täällä maalla ole muuta kuin pesäpallomaila kutsumattomille.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Kannattaa turvautua mieluummin valistukseen. Pihalle vain kyltti, että "rikosten tekeminen kielletty". Sitten vielä samma på svenska, ettei tule sanomista.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #21
Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Hahaaaa. Tätä on jankutettu 2015 vuodesta asti. Eilen poliisi julkaisi tiedotteen et on syytä pelätä. Tänään sit taas rauhotellaan.
Mut tottakai poliisi noin toimii. He haluavat tutkia rauhassa, vaikka varmasti jo nyt on paljon asioita tiedossa.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Ei julkaissut. Poliisi julkaisi tiedotteen, jossa se enintään varoitti ja kehotti varovaisuteen.

Käyttäjän MattiJuhani kuva
Matti Loikkanen Vastaus kommenttiin #23

"Poliisi julkaisi tiedotteen, jossa se enintään varoitti ja kehotti varovaisuteen", mutta oliko sanaakaan kuinka pitäisi olla varovainen?

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Poliisin tehtävänä on rikosten ennalta estäminen, selvittäminen ja syyteharkintaan saattaminen.
Päätellen siitä minkä verran tuon tyyppisiä tapaturma-alttiita ihmisiä turuilla, toreilla, peruskouluissa ja julkisissa kulkuvälineissä liikkuu sanoisin, ettei ainakaan ensimmäisestä osa-alueesta voi aivan täysiä pisteitä antaa. Sekin voi kyllä olla enemmän poliitikkojen kuin poliisin tahtotilasta kiinni.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Onhan näillä yhteistä, tekijät ovat maahanmuuttajia ja todennäköisesti tulleet hakemaan turvapaikkaa Suomesta. Näitä ei tarvita ensimmäistäkään lisää ja laittomasti maassa olevat pitää sulkea valvottuihin oloihin. Perussuomalaiset ovat jo vuosia varoittaneet näistä tuntemattomista nuorista miehistä, ovat vaaraksi suomalaisille.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

"Terrori-iskun yrityksen mahdollisuutta ei ole poissuljettu – Krp tutkii bussihyökkäyksiä Loimaalla ja Keski-Suomessa"

https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4407191/Terr...

Saanko kysyä näiltä tyypeiltä, jotka tätä blogia krotisoi, et vituttaako teitä nämä teidän unelma ongelmat, vai miksi mä en saa näistä kertoa, mutta media saa arvuutella? Janne on aina näitä krotisoimassa. Sit haihtuu paikalta ku totuus tulee ilmi. Jännä. Vielä puuttuu eräs Ritala...

Käyttäjän SuneKristerSahlstedt kuva
Sune Sahlstedt

Ruotsissa sattui samanlainen tapaus kun turvapaikanhakija "Bussi-Muhammed" yritti suistaa linja-auton Öölannin sillalta. Bussi-Muhammed otettiin kiinni, mutta päästettiin heti vapaalle jalalle. Pari päivää myöhemmin hän oli pyrkimässä samaan bussiin ja kuski heitti hänet ulos. Suomen media kertoi: "Rasistinen viharikos Ruotsissa. Bussinkuljettaja kävi turvapaikanhakijan kimppuun, eikä päästänyt häntä bussiin!"

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Mä voin muuten jo nähdä ne itkuvirret vihervassareilta, jos tämä todetaan terroriteon yritykseksi.
Niin kävi Ruotsissa. Ne tollot syytti ruotsindemareita järjestäneen itse hitto autopoltotki :DDDD
Katsokaapa, jos tämä paljastuu edes jotenki olevan kytköksissä terrorismiin niin nämä tyypit keksii jotenkin liittää niihin perussuomalaiset syypääksi...On ne niin noloja, et salettiin näin käy. Hehän tästä ovat isossa vastuussa.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

"MTV Uutisten tietojen mukaan molemmissa bussihyökkäyksissä tekijänä on turvapaikanhakija, joka on saanut kielteisen päätöksen"

Ja näin. Tälläiseen täällä on haluttu alkaa. Ritalat ja Jannet näitä tänne on halunnut ja kauan. Mä olen kritisoinut ja jätkät vaan kertoo et kyllä nää laittomasti maassaolevat pitää saada täällä olla. Tässä tulos.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Meuhkaaminen on Hetta kovaa mutta et edelleenkään ole esittänyt yhden ainoaa ratkaisua mainitsemiisi ongelmiin. Meuhkaaminen eroaa kritisoinnista siinä että se on yleensä v.tun hyödytöntä.

Itse olen laskeskellut että olen esittänyt ratkaisuiksi maahantulo-uskonrauha-sananvapaus -asioissa lähes 10 lakitason muutos- tai säätämisehdotusta ja osan olen lähettänyt myös tietyille kansanedustajille jos heitä sattuisi kiinnostamaan.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Meuhkaaminen on Hetta kovaa mutta et edelleenkään ole esittänyt yhden ainoaa ratkaisua mainitsemiisi ongelmiin."

Rajat kiinni laittomilta maahantunkeutujilta. Tätä ratkaisua on esitetty useampia vuosia perussuomalaisten ja monen muunkin toimesta.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri Vastaus kommenttiin #41

Tuossa on vähän samaa kuin ehdotuksessa verot alas. Itseäni kiinnostaa enemmän se miten hommat hoidetaan, ei se miten niistä meuhkataan.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #42

Rajat kiinni asiattomilta tulijoilta. Mikäli joku asiaton sattuu pääsemään sisään niin asumaan väliaikaiseen suljettuun paikkaan kuten Tanskassa odottamaan kotiinpaluuta. Tämä on äärimmäisen helppoa ja näin tekee useimmat maailman valtiot. Ainoastaan unelmahöttö rajattomasta maailmasta ja liittovaltiosta saa eurooppalaiset käyttäytymään epärationaalisesti näissä asioissa.

Tiina Sax Vastaus kommenttiin #42

Mikäs Majurin ehdotus oli? Kunhan louskutat

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki Vastaus kommenttiin #42

"Itseäni kiinnostaa enemmän se miten hommat hoidetaan, ei se miten niistä meuhkataan"

Ratkaisu on hyvin yksinkertainen. Lasketaan pakolaisten tuet Itä-Euroopan tasolle, niin on tännekin yhtä vähän tulijoita kuin sinne.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #41

"Rajat kiinni laittomilta maahantunkeutujilta."

Onhan ne ulkorajat kiinni.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Kaiken tämän rikollisuuden lisäksi miljardien kustannukset jotka tästä haittamaahanmuutosta tulee suomalaisille veron maksajille.

Käyttäjän TimoHietanen kuva
Timo Hietanen

Selviä suunniteltuja terroriteon yrityksiä näiden molempien
kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden moniosaajien temput.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Toivottavasti jakeluautojenkuskit ei jätä konetta käyntiin lastia purkawessa, Tukholmassa kävi ohrasesti. Samoin jätehuoltoautot käydä ropsuttavat... Voisi lyödä vetoa, että joko paperiton tai tai kielteisen päätöksen saanut toivoa vailla oleva tekijä, valinta vankila viimeisenä vaihtoehtona.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Näin oliki. Ylempänä linkki siihen.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Punavihreitä ottaa aivoon ihan helvetisti, kun mamujen teot ovat nyt jatkuvasti mediassa(voin kuvitella kuinka yleläisiäkin ottaa päähän, kun pakko on kertoa), ja kaiken lisäksi vielä persut näistä kirjoittaa.

Vihervasurit ja valtamedia toivoo nyt epätoivoisesti, että natsit tekisivät jotain kurjaa josta voisi kirjoittaa, että mamujen teot voitaisiin sivuttaa.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Mä luulen et huomenna joku viel kuolee. Vassarit on niin hulluna viime vuosina siel heilunu et nyt mahtaa jotain isoa jo sattua...Merkkejä on ilmassa. Toivon tietenki et ne ois rauhassa, mut näinhän ei käy.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/krp-n-rikosyli...

KRP varottelee suomalaisia. Nämä asiat oikeasti pitää ottaa vakavasti. Mä en käsitä tyyppejä, jotka kuplassaan vaan saivartelee. Teidän perhe voi olla seuraava kärsijä. Nämä ei ole leikin asioota.
Katsokaa ympärillenne ja varoittakaa lapsianne vaaroista.

Käyttäjän leppikorpij kuva
Juhani Leppikorpi

Tanskalaisilla näyttää olevan hieman erilaisempi lähestymistapa maahanmuuttajien tekemiin rikoksiin..

www.nytimes.com/2018/12/03/world/europe/denmark-mi...

Käyttäjän Haikki kuva
Heikki Turunen

Lotina vaan käy, kun Hetan hekuma nousee tällaisista tapauksista.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

"MTV Uutisten tietojen mukaan bussihyökkäysten tekijät ovat kielteisen päätöksen saaneita turvapaikanhakijoita"

Olen ehdottanut jo ajat sitten, että laittomasti maassa olevat on otettava säilöön, koska ne aiheuttavat selvän turvallisuusuhan. Kielteisen turvapaikan saaminen voi olla valtava pettymys, jos on luvattu ikuista ilmaista elämäää loppu elämäksi. Tämän he voivat sortua tämän kaltaisiin epätoivoisiin tekoihin. Tämä oli monen mielestä epäinhimmillistä täällä Uudessa Suomessa..

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Siinä vaan semmoinen juttu että ei ole laillista laittaa ihmisiä vankiloihin riskin perusteella. Säännöt muuttuu lähinnä sotatilan yhteydessä.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Lue erityisesti kohta 3. Nythän kyseessä olivat henkilöt, jotka jo olivat saaneet karkoituspäätöksen ja joita ei oltu siitä huolimatta otettu säilöön tai laitettu poliisin pidätystiloihin:

"ulkomaalainen voidaan yksilöllisen arvioinnin perusteella ottaa säilöön, jos:

1) ulkomaalaisen henkilökohtaiset tai muut olot huomioon ottaen on perusteltua aihetta olettaa, että ulkomaalainen piileskelisi, pakenisi tai muulla tavalla vaikeuttaisi huomattavasti itseään koskevaa päätöksentekoa tai maasta poistamistaan koskevan päätöksen täytäntöönpanoa;

2) säilöönotto on tarpeellinen ulkomaalaisen henkilöllisyyden selvittämiseksi;

3) ulkomaalainen on syyllistynyt tai hänen epäillään syyllistyneen rikokseen ja säilöönotto on tarpeellinen maastapoistamispäätöksen valmistelun tai täytäntöönpanon turvaamiseksi;

4) ulkomaalainen on säilöönotettuna tehnyt uuden kansainvälistä suojelua koskevan hakemuksen lähinnä maastapoistamispäätöksen täytäntöönpanon viivyttämiseksi tai häiritsemiseksi;

5) säilöönotto perustuu vastuuvaltion määrittämisestä annetun neuvoston asetuksen 28 artiklaan; taikka

6) ulkomaalaisen henkilökohtaiset ja muut olosuhteet huomioon ottaen on perusteltua aihetta olettaa, että hän muodostaa uhkan kansalliselle turvallisuudelle."

Aivan samalla tavoin Suomen kansalainen otetaan kiinni, jos hän menee laittomasti johonkin maahan tai oleskelee siellä laittomasti. Se miksi lakia ei Suomessa noudateta, on jäänyt epäselväksi.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #54

Kohta 3. olisi sitä, että on syyllistynyt tai epäillään syyllistyneen.

Entä jos ei ole tehnyt mitään?

Ei tässä nyt ole sitä ongelmaa etteikö maasta poisheittäminen onnistuisi mutta kyse on siitä voidaanko ihmisiä laittaa säilöön jos ei ole näyttöä rikoksesta.

Sitten se vasta voidaan tehdä jos vaikkaa raiskaa jonkun tai on syytä epäillä tällaista. Sitten toki voidaan pistää säilöön siksi aikaa kunnes on heitetty maasta.

Tässä kun on semmoinen persulogiikka äkkiä vastassa että ihmiset pitäisi laittaa säilöön vaikka ei ole näyttöä rikoksesta. Se ei esimerkiksi ole näyttö rikoksesta jos samaa kansallisuutta tekevä tekee rikoksen koska asia tehdään yksilötasolla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset