Media sensuroi taas persujen suosiota-Nyt vuorossa oli Iltasanomat.

Oli ikävä taas huomata tämä mediapeli mitä pelataan perussuomalaisia vastaan. Iltasanomat julkaisi oheisen uutisen https://www.is.fi/autot/art-2000005857676.html.

 

Uutiseen kuului myös äänestys. Äänestyksessä kysyttiin lukijoilta, että kenellä oli kaikista parhaimmat ideat ilmasto asioissa. Halla-Aho oli n.10000 äänestäjän mielestä selvästi parhaimman idean tuonut esille.

Tämä ei kelvannut Iltasanomille, vaan he poistivat äänestyksen kokonaan. He muokkasivat juttua ja keksivät eri selityksiä sivuillensa, miksi äänestys oli poistunut. Lopulta äänestys tuli takaisin, mutta kappas, ilman Jussi Halla-Ahoa! Näin toimii vastuullinen media, kun inhokki edustaja on ylivoimainen. Silloin otetaan käyttöön sensuuri. Hävetkää!

 

Lopulta, kun yli 2000 oli saanut jo ääniä, saatiin Jussi Hall-Ahokin äänestyslistoille. Alkaa muistuttamaan Ruotsin vaaleja. Eli pimitetään mahdollisuus ensimmäisen tunnin aikana äänestää omaa ehdokasta, jotta saadaan haluttu tulos.

Tämäkö on sitä journalistiliiton hyväksymää valtamedian sensuuria tänä päivänä? Mitähän seuraa, kun vaalit ovat loppusuoralla?.?.. Kuvissa on shotit äänestystilanteista.

pekkahetta1
Perussuomalaiset Oulu
Ehdolla kuntavaaleissa

Varavaltuutettuna Oulussa.
Tarkastuslautakunnan jäsen.
Työelämässä; Oulun osaston puheenjohtaja, urheiluvastaava ja varaluottamusmies.
Juniorivalmentaja.
Saat minut kiinni joko Facebookista nimelläni tai:

pekka.hetta@ouka.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu