Koulu julkaisi somessa mauttoman kuvan-miksi syyt saa niskoilleen persut?

Taas ollaan saatu nähdä, kuinka persuviha toimii. Perussuomalaiset on leimattu ryhmän johtohenkilöiden kuvilla ja syyt saa nyt perussuomalaiset, vaikka ovat itse asianomaisia jutussa.

 

Jutusta tekee erikoisen se, että Sammon koulu on julkaissut jo talvella sosiaalisessa mediassa kuvan, joka esittää stereotypiaa kuolemaan laittamisesta. Kuvasta saa sellaisen kuvan, että perussuomalaiset olisivat laittamassa jotkut ihmiset kuolemaan. Näinhän asia ei tietenkään ole ja Laura ihan oikein asian halusikin korjata. Perussuomalaiset ei ole tekemisissä palautusten päätösten kanssa ja ihmisiä ei lähetetä kuolemaan.

 

No media saikin taas aiheen otsikoida juttujaan persu vastaisesti. He jättivät mainitsematta, että koulu itse oli kuvaa levittänyt oppilaiden nimillä someen ja Laura ainoastaan käytti samaa kuvaa, joka oli laitettu koulun puolesta sosiaaliseen mediaan. Hän ei tehnyt mitään muuta. Sen jälkeen eräät pahoitti mielensä, vaikka oppilaiden nimet olivat huoltajat antaneet luvan julkaista sosiaalisessa mediassa. Kuvassa näkyy vain etunimet, jotka signeerauksia.

Jos koulu antaa näin radikaalisti ottaa oppilaiden kantaa julkisiin tiloihin tulleilla kuvilla, niin missä on raja? Miettikääpä, jos kuvassa olisi ollut vaikka Li Andersson, Touko Aalto ja Antti Rinne ja heistä olisi tehty samanlainen kuva kirjotuksella" Nämä haluavat tappajia lisää Suomeen" ja olisi liitetty vainajien määrä, montako suomalaista on tapettu esim. laittomasti maassa olijoiden kädestä.

Tuollaisen kuvan voidaan myös sanoa olevan sterotypia, mutta olisiko koulu puuttunut tuollaiseen? Entä some ja media? Uskon, että kuvan jakajaa ei olisi tuomittu, kuten Laura ja persut on nyt tuomittu, vaan koulu olisi oikeutetusti tuomittu. Miksi siis nyt ei näin tehty? No minäpä kerron; koska perussuomalaiset!
Laura ei itse edes nostanut tästä kohua, vaan media ja persu vihaajat. Lauralla oli oikeus tehä julkaisu häntä koskeneesta mauttomasta kuvasta, lopun älämölön teitte te, eli öyhöttäjät.

pekkahetta1
Perussuomalaiset Oulu
Ehdolla kuntavaaleissa

Varavaltuutettuna Oulussa.
Tarkastuslautakunnan jäsen.
Työelämässä; Oulun osaston puheenjohtaja, urheiluvastaava ja varaluottamusmies.
Juniorivalmentaja.
Saat minut kiinni joko Facebookista nimelläni tai:

pekka.hetta@ouka.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu