Pekka Hetta Totuuksien etsijä. Hieman liianki suoraan asiat kertova kirjoittaja.

Touko Aalto luomassa Shangri'Laata Suomeen-Vihreät lietsoo kapinaan.

  • Touko Aalto luomassa Shangri'Laata Suomeen-Vihreät lietsoo kapinaan.
  • Toukon blogi vuodelta 2013
    Toukon blogi vuodelta 2013
  • Touko Aalto luomassa Shangri'Laata Suomeen-Vihreät lietsoo kapinaan.
  • Ja näin kääntyy takki, takki kääntyy näin...
    Ja näin kääntyy takki, takki kääntyy näin...

Touko Aalto kirjoittaa halveksuen Päivi Räsäsestä blogissaan vuonna 2013, koska Päivi ei hänen mielestään kunnioita suomen lakeja.

Touko kirjoittaa lopuksi blogissaan näin "Onneksi emme elä Räsäsen Shangri'Lassa ja taivaallisten oppien sijaan meitä velvoittavat maalliset lait".

 

Voin vain kysyä, että onko vihreillä valtuudet tehdä maasta Shangri'La ja päättää mitkä rikokset voidaan hyväksyä ja mitä ei? Onko vihreillä oikeus nousta arvostelemaan enää ikinä muiden puolueiden rikoksia, koska heidän rikokset on sitä parempaa rikollistumista?

Nyt Touko itse kehoittaa jopa rikoksiin sekä vähättelee rikoksia, mikäli ne sopii hänen aatteeseen. Jos aletaan julkisesti kehumaan ja ylistämään rikoksen tekijöitä niin silloin ollaan vaarallisella alueella! Vihreillä takki kääntyy, kunhan aate on oikea! Shotit löytyy nyt blogista, mikäli Toukolla tulee kiire se poistaa... http://toukoalto.puheenvuoro.uusisuomi.fi/144350-lex-rasanen

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (25 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Voisi ajatella, että fasistit Vihreässä puolueessa kuvittelevat olevansa yli-ihmisiä, joita eivät rahvaalle tarkoitetut lait rajoita. Odotellaanpa mielenosoitusta, jossa huudetaan: Ei fasisteja Vihreisiin, ei fasisteja minnekään. Ei nyt sentään pidätetä hengitystä.

Käyttäjän JaniTuononen kuva
Jani Tuononen

Vihreät ovat leikkisästi vasisteja?

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

https://www.verkkouutiset.fi/jussi-halla-aho-vaati...

Täytyy kyllä oikeasti alkaa miettimään jo tätä asiaa. Onko vihreät oikeasti äärijärjestö, joka kehoittaa rikoksiin?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Ei Virheissä uskalleta edes kehottaa rikoksiin. Vihreät edustavat pullamössösukupolvea pahimmillaan. Kalliossa on mukava hiilivoimalan tuottamassa lämmössä kuumentaa pistorasiasta tulevan sähkön avulla hehkuviiniä merkkivaatteissa ja vastustaa fossiilisten polttoaineiden käyttöä, laittomien maasta poistamista ja suunnitella vihreää vallankumousta. Aivan siihen pisteeseen asti, että ne merkkivaatteet eivät likaannu.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Toivottavasti tämä oli yksittäistapaus. Vasemmistoliitto alkoi antamaan jo samantapaisia lausuntoja. Kansalaistottelemattomuus olisi näköjään sallittua, kuhan se ajaa omaa aatetta....Ei näin voida oikeasti alkaa puolueissa ajattelemaan!

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Niinhän se menee, että rangaistuksia satelee molempiin päiihin.

Persut saa rangaistuksia kun kirjoittavat ihmisryhmistä mitä sattuu ja vihreät taas kun yrittävät pelastaa jonkun ryhmän laittomasti.

En tiiä sitten mitä pitäisi sanoa, ei kai muutakuin että kun ei asioista mitään ymmärrää, niin on hyvä, että oikeus sitten kertoo, miten toimia. :)

Vihreät ovat kuitenkin kovassa kiidossa gallupeissa ja tämäkin taitaa lopulta sataa ääninä vihreiden laariin, sillä kansa taitaa kuitenkin pitää enemmä laittomasta pelastusyrityksestä kuin laittomasta haukkumisesta.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Ai sun mielestä tietoiset rikokset kansanedustajille on ok, kuhan se ajaa omaa aatetta? Sun mielestä lait on siis tehty rikottaviksi? Mikää kirjoitus ei ole ollut kenelläkään tarkoituksellinen, se laki on vain ihan perseestä ja jättää tulkinnanvaraa paljon. Sun mielestä siis oikeuden ottaminen omiin käsiin on vihreiden oikea linja ja tuo hedelmää? Sinäpä haluat ihmeellisessä Suomessa asua.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

''laki on vain ihan perseestä''

Siinä mainio kommentti lain kunnioittamisesta. :)

Ihmeellinen on käsityksesi laista, lakia muutetaan eduskunnassa, ja laki pitäisi olla persuillekin sama.

Eli Halla-ahon lain rikkominen ei ole paha asia, mutta vihreiden on.

Siinä oikein huippukommentti taas kerran.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #10

Et siis tajua mikä on tahallinen lain rikkominen ja tahaton...Mut en ylläty tästäkään kohdallasi.
Et myöskään tajua, et jotku lait jättävät tulkinnanvaraa asioihin tai joku voi syyllistyä vahongossa tuomittavaan tekoon.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Tuli muuten mieleen, kun vihreät ovat kehoittaneet jopa tälläsiin älyttömyyksiin porukkaa, että mistä lössi tietää miksi kukanenki palautetaan? Onko hän murhamies tai sarjaraiskaaja? Minne maahan häntä ollaan edes palauttamassa? Onko tuokin palautus ollut vain Saksaan, eli toiseen Eu maahan? Kukaan ei tiedä näiden taustoja, mutta silti kehoitetaan rikoksiin! Ihan järetöntä! Suomi ei ole maapallon sosku, täällä toimii oikeuslaitos ohjeiden mukaan, mutta joidenkin mielestä juurikin käännytyspäätöksissä on AINA tapahtunut virhe. Jännä.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/220951...

"Saksan Die Grune Partei (Vihreät) perustettiin Offenbachissa vuonna 1979. Sen perustivat karkeasti ottaen kaksi poliittista ryhmää: 1) marxismiin pettyneet äärivasemmistolaiset ja 2) vanhat natsit.

Heillä oli runsaasti yhteisiä tavoitteita: antiamerikkalaisuus, ydinvoiman vastaisuus, antikonsumerismi, auringon palvonta, vaihtoehtoinen lääketiede, vaihtoehtoinen "tiede", kemikaali- ja säteilyhysterian lietsonta ym. ym.

Oheisessa kuvassa on Saksan vihreiden ensimmäinen puheenjohtajisto: Norbert Mann, Petra Kelly ja August Haussleiter. Haussleiter kumppaneineen (useat heistä olivat antroposofiaan eli Rudolph Steinerin mystiikkaan vihkiytyneitä entisiä SS-miehiä ja Hitlerin sijaisen Rudolph Hessin suojatteja) olivat edellisenä vuonna itse asiassa perustaneet jo ensimmäisen vihreän puolueen Saksaan.

Rajoitettu skandaali puhkesi 1980 Der Spiegel-lehden paljastettua Haussleiterin edesottamukset, että myös sen, että Saksan vihreiden liittopäiväryhmässä oli useita vanhoja natseja ja SS-miehiä."

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Onko nyt sitten vihreät natseja :)

Persutkin on sitten edelleen Soinilaisia, kun kerran Soini puolueen perusti, ei auta selittelyt, Soinin kainalossa olette :)

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

No miltä se näyttäysi? Persuthan ei ole natseja, vai löydätkö johtohenkilöistä heitä? Jään odottelemaan faktaa asiasta...Vihreistä niitä on löytynyt ja paljon.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #15

Ai, kuka Suomen vihreisät on natsi?

Jään myös mielenkiinnolla odottamaan listaa

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Hetan mielestä Halla-ahon lain rikkominen ei ole paha asia, koska laki on perseestä :)

Perssuomalaista logiikkaa :)

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Tulkinnanvarainen laki, josta kukaan ota selvää, ei ole muuta kuin sananvapauden rajoittamista tärkeistä totuuksista.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Eli et kunnioita Suomen lakia, jonka kansanedustajat ovat tehneet.

Ei yllätä kyllä yhtään, vai meneekö se niin, että aina saa valita sen lain, mikä sattuu omasta mielestä olemaan tulkinnanvarainen, tällä perusteellahan vihreiden mielestä pakkopalautuslaki on tulkinnanvarainen.

Älä jatka enempää, jos et lopullisesti halua tehdä itseäsi enemmän naurettavaksi.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #18

Laki, jossa yksi sanamuoto voi tuoda tuomion on todellakin tulkinnanvarainen.
Laki, joka on kirjoitettu esimerkiksi tahallisesta häiriköinnistä ja jos poliisi siittä on jo varoittanut on tahallista rikollisuutta. Vihreät, tuleva äärijärjestö.

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Tässä on kahden kamppailu Vihreät ja Persut.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Jos Ritalaa meinasit, niin ei siittä ota selvää mikä se on. Kauheesri sillä on aina asiaa, mutta ei sieltä mitään rakentavaa tule ulos, ikinä.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Touko Aalto on tuominnut kaikki, jotka ottavat lain omiin käsiin vuonna 2013. Hän on sanonut aiemmn, että halutaanko Suomi Shangri'Laaksi! No nyt näyttää takki kääntyneen ja kovasti, kun oman aatteen rikoksentekijät alkavat aktivoitumaan. Miten kansanedustaja ja vielä puolueen puheenjohtaja voi kannustaa ihmisiä rikolliselle tielle? Ensimmäinen asia mikä tässäkin palautuksessa tuli esille, että kukaan ei tiennyt minne tämä laiton palautetaan. Kukaan ei tiennyt oliko hän etsitty murhamies. Kukaan ei tiedä vieläkään mitään, mutta silti tyyppejä kehoitetaan alkamaan kapinaan. Vasemmistoliitto on jo yhtynyt puheillaan tähän vähän mukaan. No sehän ei yllätä, että vasemmistolla on omat lait ja parempaa rikoksentekemistä...
Tämä voi äityä todella pahaksi väkivallaksi vielä lentokoneissa mikäli tälle ei laita valtionjohto jo pistettä! Missä on esimerkiksi pääministeri kommentoimassa tätä asiaa?

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Nämä Finnairin tapauksen innoittamat kirjoitukset ja kommentit muistuttavat meitä pään pehmentävistä helteistä, kun kärpäsestä tehdään ei pelkkä härkänen vaan elefantti tai dinosaurus.

Pikkurikettä pidetään melkein samanarvoisena rikoksena kuin lentokoneen ajamista päin vuorenseinää.

Kannattaa asioiden suhteuttamisen lisäksi myös miettiä kansalaistottelemattomuuden syitä ja historiaa.

http://kyy.puheenvuoro.uusisuomi.fi/258933-kansala...

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kaikkein tärkein asia tämänkin kohun takana on kuitenkin se, ett vihreiden kannatus varmaan vain nousee, ja hallitukseen vie tie.

Persujen tie taas vie toiseen suuntaan, ihan riippumatta kannatuksesta, eli oppositio kutsuu taas.

Siellä sitä on sitten kiva kiristellä hampaita, kun pakolaisia otetaan lisää, ja varmasti tätäkin lakia lievennetään.

On siinä Hetalla taas kestämistä ja kiroilemista. :)

Juu, ja en olen vihreä, enkä heitä äänestä, mutta kaikki muut puolueet ovat kuitenkin mahdollisia hallitukseen menijöitä, paitsi persut, eli miksi äänestää varmaa oppositiopuoluetta?

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Toukohousu ei ilmeisesti itsekään ymmärrä onko hän kommunisti, vihreä, auervaara vai pelkästään narri. Veikkaisin jälkimmäistä.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Naurettavaa reagointia kun vihreita syytetaan aarijarjestoksi vain yhden mitattoman protestoinnin vuoksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset