Pekka Hetta Totuuksien etsijä. Hieman liianki suoraan asiat kertova kirjoittaja.

Facessa leviää uutinen poliisin voimankäytöstä turvapaikanhakijaa kohtaan.

  • Facessa leviää uutinen poliisin voimankäytöstä turvapaikanhakijaa kohtaan.
  • Kuvitettu kuva käsiraudoissa.
    Kuvitettu kuva käsiraudoissa.
  • Kenenkähän silmätulehdus kuvassa?
    Kenenkähän silmätulehdus kuvassa?
  • Missä kalterit?
    Missä kalterit?

Facebookissa leviää todella ristiriitainen tarina kaltoin kohdellusta turvapaikanhakijasta.

Ensinnäkin poliisi tuskin on voinut hakata ketään täynnä olevassa lentokoneessa, ettei siitä olisi tullut videokuvaa tai muuten juttua.

Toiseksi, kun katsotte raudoissa olevaa miestä, niin miten voi olla mahdollista, että hänellä on kuvaava käsi vapaana? Onko hän herra Houldinin serkkupoika?

Lisäksi sain tietolähteistäni tietää, että kyseisiä rautoja ei edes Suomen poliisi käyttäisi.

Jos ihminen olisi lisäksi hakattu, niin missä mustelmat? 
Tässä linkki itse julkaisuun:

https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155877041283533/

 

Miksi tälläistä propaganda juttuja levitellään jopa viikottain? Eivätkö nämä ihmiset tajua, että jäävät näistä koko ajan kiinni ja he jotka vähänkään heihin uskovat, menettävät uskon heidän juttuihin, koska nämä keksityt tarinat saadaan kerta toisensa jälkeen näytettyä valeuutisiksi.

 

Tiesittekö muuten, että Rasmus-ryhmä ja Refugees hospitality club-ryhmä ovat systemaattisesti käskeneet huijaamaan turvapaikanhakijoita käsittelyissä. He ovat kyselleet netissä millaisia kysymyksiä siellä haastatteluissa esitetään ja täten ne ovat reenanneet hakijoita, jotta ne saisivat vääryydellä turvapaikan. He ovat myös majoittaneet näitä laittomasti maassaolevia salaa systemaattisesti.

 

Vasta oli Ylen propagandajuttu Eero Mäntymaan kirjoittamana heistä. Tässä linkki valeuutiseen:

https://yle.fi/uutiset/3-10241738?utm_source=facebook-share&utm_medium=s...

 

Juttu olikin aivan muuta mitä Mäntymaa kirjoitti kyseisestä herrasta. Hän oli todella väkivaltainen ihminen, jota kaikki pelkäsivät perheessä. Oikea piinaaja.

https://www.facebook.com/oona.kivilahti/posts/1782692601786393?hc_locati...

 

Älkää siis uskoko näitä kuvitettuja tarinoita heti vaan otetaan ensin asioista selvää.

Lisäksi, jos ihmisellä ei ole liikkumavapautta enää Suomessa hylättyjen hakemuksien vuoksi, niin miksi hänen pitäisi saada vapaasti liikkua Suomessa?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (43 kommenttia)

Juha Hämäläinen

Kaveri on saanut komennon lähteä maasta ja rimpuilee vastaan sekä huutaa ja reutoo. Näillä konsteilla voi saada poliisin käyttämään kovempia otteita. Kun noudattaa lakeja niin näin ei käy.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Tämäkin on totta. En usko hetkekään noita pieksämis syytöksiä mitä levitetään.
Tottakai jos olet hankala niin poliisi käyttää tarvittavaa voimaa.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Mitä enemmän haraa vastaan ja vastustelee, sen enemmän poliisi joutuu voimaa käyttämään. Kun vastustaminen viedään äärimmilleen, käyttää myös poliisi äärimmäisiä keinoja. Niin se maailma makaa.

Jos poliisi luovuttaisi vastarinnan edessä, koko organisaation voisi lakkauttaa tarpeettomana.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #3

Juu näin on. Nämä propaganda julkaisut pitää vaan torpeedoida heti alas. Ne ei saa antaa väärää kuvaa tästä systeemistä. Virkamiehet tekee työtänsä kun käsittelee päätöksiä tai ovat saattamassa näitä maasta pois. Kummallakin on oma homma ja kumpikin hoitaa oman hommansa loistavasti.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #3

Tai sanotaanko, että tämä palautus homma on kyllä ihan lasten kengissä viwlä. Miksi me ei saada ulos sellaisia tyyppejä täältä, joilla ei ole ulkomaalaislain mukaan oikeutta vapaasti täällä liikkua?

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #3

Mitä ilmeisimmin eivät käyttäneet riittävästi voimatoimia, kun jäi palauttamatta. Poliisihan nimenomaan luovutti, kun ei jaksanut kuunnella parkua. Ensivaikutelmaltaan aika kädetön esitys poliisilta, mutta ehkä tuossa oli jotain muitakin syitä keskeyttää palautus, joita emme tiedä.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #7

Max. Nämä turvapaikanhakijat on reenattu näitä tilanteita varten. Mikäli tämä palautettava ei rauhoitu niin kapteeni tulee käskyttämään,että heidän on poistuttava koneesta. Ne tietävät tämän ja käyttävät häikäilemättömästi sitä hyväkseen. Vika ei ole poliisissa vaan systeemissä.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #9

Ei vika ole ainakaan kapteenissa. Kyllä se on mielestäni poliisilta kädetön suoritus, varsinkin jos taktiikka on jo etukäteen tiedossa. Silloin poliisin tehtävä on miettiä tuon taktiikan neutralointitapa. Tämä tarina kannustaa kymmentä muuta huutamaan hysteerisesti, kun se nähtävästi on tehokas keino.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #14

Olet oikeassa, että tämä systeemi on väärä. Kapteeni tekee myös turvallisuus syistä sen sekä muiden matkustajien viihtyvyyden vuoksi. Aivan oikein toimittu.

Siksi ehdottaisinkin, että kaikki nämä laittomasti maassaolevat otetaan välittömästi kiinni, sen jälkeen kun heille tiedoksiannetaan turvapaikan hylkääminen. Heidät sijoitetaan ns.saareen odottamaan palautusta maahan. Heidät lennätetään ryhmänä sitten koneella kotimaahansa, kuten aikoinaan tänne lennätettiin somaleita. Ei se olisi ongelma, jos vain tässä maassa olisi halua alkaa parantamaan tätä prosessi.

Mutta nyt suuntaus on ollut varsinkin vihervasemmistolla, että nämä palautettavat pitävät saada kadota maahan ja heitä pitää täällä hyysätä niin kauan kuin ne täällä haluavat olla. Nyt ongelmaksi on koitunut vielä,eräs todella paska juttu kun palautetaan Irakiin ihmisiä, mutta en ole varma haluanko sen täällä julkisesti kertoa, koska nämä ns.suvaitsevaistot käskevät näiden palautettavien tekevän kaikkensa, jottei palauteta. Joku saa lisää ahaa ideoita hitto!

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid Vastaus kommenttiin #9

Reenattu? Lähde?
Kysyn vain.

Henry

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid Vastaus kommenttiin #42

Eli mitään lähdettä tai viittausta ei löydy sille, että joku treenaisi mamuja kuvattuun toimintaan.
Surkeaa mutua koko blogi.

Henry

Aulis Saarijärvi

Ettekö muista, että sisäministeri Päivi Räsänen ja kansliapäällikkönsä Päivi Nerg suorassa TV lähetyksessä väittiviät ja inittivät tietävänsä/tuntevansa näistä 5 000 piilorikollisesta jokaisen? Tämä ministerivale ei aiheuttanut mitään kenessäkään virkansa puolesta. Kuulumme länteen!

Nykyinen oikeusministeri Häkkänen nauraa nämä sotaan tottuneet 5 000 miestä olevan harmittomia/vaarattomia rassukoita, joita pitää suojella.

Eläkkeellä entinen ylipoliisijohtaja Paatero paljasti, ettei poliisi, eikä muukaan viranomainen tiedä, onko heitä piilossa 5 000 vai 10 000 pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja muualla Suomessa mukavasti valmiina.
Odotetaan, kun ne saavat asevarastot käsiinsä! Kuulumme länteen!

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Juu nämä on niitä legendaarisia kommentteja. Siltikään, vaikka tämä ongelma tiedostetaan niin asialle ei saada tehtyä mitään! Miksi? Päinvastaoin. Esimerkiksi Helsingin kunnanvaltuuston päätös sai tämän laittomasti maassaoleskelun oikein kesäkukkaan.
http://pekkahetta1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/246808...

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Mistä kehitit takstiisi täyden koneen? Lähinnä tuosta saa kuvan, että on huutanut tyhjässä koneessa. Jos kehottaa lukijoitaan kriittisyyteen, olisi oman uskottavuuden kannalta hyvä olla värittämättä asioita mielikuvituksensa tuotoksin.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Siis tiedätkö yhtään kuinka nämä palautuslennot toteutuvat? Näitä on kuvattu siel useita kertoja kun nämä huutaa kurkku suorana ja lopulta kapteeni tulee sanomaan, että heidän on poistuttava, jotta kone voi nousta. Et nyt kyllä voisit itse ottaa asioista selvää, miksi näitä palautuksia keskeytetään.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Voihan kone tosiaan olla vain puolillaan. Olet siinä oikeassa..

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Tai tyhjä. Se ei ollut pointtini, vaan se että "täynnä olevassa lentokoneessa" näyttäisi olevan mielikuvituksesi tuotetta. Ihmettelen miten se suhteutuu tuohon kriittiseen lähestymiseen. Lukiessa pitää olla kriittinen, mutta etenpäin kertoessaan voi vapaasti värittää?

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #16

Nämä menevät ihan normaaleilla matkustajakoneilla. Siellä voisit olla vaikka sinä matkustamassa. Eli ei ole tyhjänä kone.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #20

Mitä nyt kenttäselvityshommista muistan, niin tuon tyyppinen erikoismatkustaja olisi viety ensimmäisenä koneeseen istumaan, jotta herättäisi mahdollisimman vähän huomiota. Jos tuon esiboardingin aikana syntyy ongelmatilanne, yleistä koneeseen-nousua ei aloitetakaan, ennen kuin tilanne on hallinnassa. Ei mitään ihmeellistä tai poikkeuksellista lentoyhtiön rutiineissa erikoismatkustajien kanssa. Kone on aivan hyvin voinut olla tyhjä, ellei Ahmed ensin istunut tyynenä minuuttitolkulla yleisöä odotellen.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #23

Tämä koko juttu on niin keksitty! Toi raudoissa oleva jätkäki on jonku normaali Transitin takakontissa :D
Oletko nähnyt maijaa jossa aukeaa takaovet ylöspäin????
Niin kusetusta taas ja tätä suvaitsevaisuuden pakkosyöttöä et oksennus meinaa tulla.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #24

Ja mun pointti edelleen, että vaikka joku satuilisi, se ei tarkoita että sinun pitäisi satuilla. Kaksi väärää ei tee yhtä oikeaa. Kieltämättä kusetus saa melkein voimaan pahoin.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #25

Et sä voi tulla kertomaan et mitään satuilen. Tiedän et tälläset paljastukset ei kaikille ole mieleen.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #27

Perustan arvioni siihen, että et pyytäessäni esittänyt mitään selitystä, miten muodostit käsityksesi täydestä lentokoneesta. Kuitenkin se oli yksi kolmesta pääargumentista tarinan alasampumiseksi. Minua ei juuri kiinnosta onko tarina tosi vai keksitty, koska en keskustele Henrikan, vaan sinun kanssasi.

Jos tarina on tosi, pitäisi poliisien kuvainnollisesti kasvattaa pallit ja tehdä työnsä loppuun asti. Vaikka olisikin keksitty, tulee tarina johtamaan yhä useampiin lentokoneessa parkuvaan aikuisiin. Ikään kuin parkuvat lapset koneissa eivät meille riittäisi. Molempia voisi toki puolestani käsitellä samoin, eli antaa parkua kunnnes väsyvät ja nukahtavat. Kanssamatkustajille meluntorjuntakuulokkeet. Jos eivät väsy, niin suukapulaa kehiin. Paitsi niille lapsille.

Mistä ihmeestä sait päähäsi että tällaiset paljastukset eivät olisi mieleeni? Et sinä pääse omaa mokaa piiloon olettamalla asioita minusta. Vaikka tuo olisi osunutkin, niin se ei muuta mihinkään sitä, että esitit parusteettoman väitteen.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #31

Olkoot puolikas kone. Olkoot kui täynnä vain nii tässä on ideana se kuinka taas uhriudutaan ja yritetään tuoda tuota haitallista monikulttuurisuutta meidän jälkipolville tänne. Tarvitaan näköjään 100.000 islamistiä tänne ennenkuin täälläkin herätään, kuten muu Eirooppa on herännyt.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #27
Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Mietin vaan, että voisiko pakkopalautuksen vastustamisesta tehdä laitonta? Esim. Rangaistuksena sakkoja ja toistavasta venkoilusta vuosi vankeutta. Tuo voisi vähentää houkuttelevuutta.

Sen lisäksi lentoyhtiö voisi alkaa periä siitä korvauksia.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Siis tarkoitat varmaan siellä koneessa? No varmaan voisi jotakin pykälää käyttää, mutta mitä se auttaisi?

Mielestäni nämä, jotka saavat kielteisen päätöksen pitäisi sijoittaa ns.saareen, josta ne ryhmänä palautetaan lennoilla. Silloin saisivat hitto möykätä ja siellä ei olisi ns.normaaleja matkustajia. Niitä voitaisiin sitoa penkkiin vaikka tarpeen vaatiessa, käytetäänhän sitä jossainpäin nytkin vaikeiden asiakkaiden kanssa.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

"No varmaan voisi jotakin pykälää käyttää, mutta mitä se auttaisi?"

Aina rikoslaista joku pykälä löytyy, mutta ei sopivaa tuollaiseen käytökseen.

34 luvussa on mm. liikennetuhotyö ja törkeä liikennetuhotyö, mutta huutamalla ei oikein saa aikaan tunnusmerkistössä edellytettyä "yleistä hengen tai terveyden vaaraa liikenteessä", kone pirulainen kun ei ole ilmassa tai muutenkaan liikenteessä.

Poliisille niskoittelupykälä saattaisi olla mahdollinen, mutta eiköhän sellaisenkin rankaisemisesta kannata luopua jo prosessiekonomisista syistä.

Onhan siinä tietysti jotain pirullista oivallusta noilta vastustelijoilta kun ei millään voi tuollaisesta käytöksestä rangaista.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #30

Todellakin voi rangaista. On enneki rangaistu esimerkiksi häirikäyttäytymisen vuoksi. Siittä seuraa ylim.välilasku. Nyt ei olla lähetty liikkeelle kylläkään.

Edelleen, nää tyypit ns.saareen ja sieltä rahtikoneilla kotia. Ei meillä ole velvollisuutta pitää heitä täällä elättinä.
He ovat laittomasti täällä ja ulkomaalaislaki sanoo ettei heillä ole liikkumavapautta.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #35

Juu, ei välilaskua tehdä kun ei olla vielä edes liikenteessä.

Ei huutamisesta oikein voi rangaista. Amerikkalaisista sarjafilmeistä tuttua "obstruction of justice" yleissäänöstä ei Suomessa ole.

Hetan kannattaa muistaa roomalainen maksiimi: "nullum crimen sine lege, nulla poena sine lege". "Ei rikosta eikä rangaistusta ilman lakia".

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #35

Eli tuliko Hetalle selväksi, että "ns. saareen" ei voi lain mukaan viedä, jos säilöön ottamiselle ei ole edellytyksiä ja säilöönottoyksikkö ei ole siellä "ns. saaressa"?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #30

"Onhan siinä tietysti jotain pirullista oivallusta noilta vastustelijoilta kun ei millään voi tuollaisesta käytöksestä rangaista."

Mikä estää sijoittamasta näitä vastustelijoita vankilaan tai vastaavaan suljettuun laitokseen odottamaan että pyytävät lentomatkaa kotimaahansa?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #36

Ulkomaalaislain 7 luvusta löytyy säädökset säilöön ottamisesta, jos palautus ei onnistu tai on pakenemisen vaara. Tällöin ulkomaalainen sijoitetaan säilöönottoyksikköön, josta taas on oma lakinsa.

Säilöön ottamisesta päättää poliisipäällystöön kuuluva henkilö tai rajavartioston osalta pidättämiseen oikeutettu virkamies tai vähintään luutnantin arvoinen rajamies.

Poliisin tai rajavartioston pidätyssellisä voidaan henkilöä pitää poikkeustapauksissa enintään 48 tuntia, sen täytyttyä säilöönottoyksikköön.

Asiasta on ilmoitettava käräjäoikeudelle, jolle ratkaisun tekeminen asiassa siirtyy.

Tuossa nyt hiukan asiasta. Säilöönottoaika voi pisimmillään olla vuoden mittainen.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #39

"Ulkomaalaislain 7 luvusta löytyy säädökset säilöön ottamisesta, jos palautus ei onnistu tai on pakenemisen vaara."

Itse katsoisin että vaara on ilmeinen koska tuhansia maahansaapuneita on viranomaisten mukaan kadoksissa. Erikoisena pitäisin jos poliisi päästäisi lentokoneessa häiriköineen vapaaksi odottamaan uutta palautuslentoa.

anita frisk

Toni Pihkola, eivät tuollaiset sanktiot mitään auta, laillisuus nyt on viimeinen asia joka laittomasti maassa oleskellutta kiinnostaa. Ja sakot maksaisi tietenkin yhteiskunta, samoin kuin lentoyhtiön vaatiman korvauksenkin. Kun Finnair laskuttaa valtiota toki siinä taas bkt kasvaa kuten koko maahanmuuttobusineksessa, samaa tahtia kuin valtionvelkakin.

Kun Neuvostoliitto romahti ja venäläiset pääsivät matkustamaan, ei ollut suinkaan harvinainen näky Hki-New York-Hki-lennoilla venäläinen matkustaja nippusiteissä. Liikaa vessassa salaa hörpittyä vodkaa ja yht'äkkistä vapautta pisti riehumaan, naisetkin. Ilmeisesti kapteenilla ja matkustamohenkilökunnalla oli tuolloin enemmän munaa vastata lennon turvallisuudesta kuin poliisilla nykyään.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tämäkin puheenvuoron blogi ottaa kovaa vauhtia askelia MV-lehden suuntaan, kun facebookkia jo pidetään uutislähteenä :)

Jos tuntuu kauhealta nuo uutiset, niin poikkea välillä vaikka rajat kiinni ryhmässä, ai niin taidat jo olla jäsen. :)

On teillä persuilla murheet.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Ai uutislähteenä? Tiedätkö kuinka nämä Rasmus ja Refugees hospitality club-ryhmät tekevät hallaa tälle palautusprosessille? Ne terrorisoivat järjestelmällisesti näitä palautuksia sekä tätä turvapaikkahakemus käsittelyitä. He treenaavat näitä tulijoita ja keskustelevat ryhmissä, kuinka voitaisiin taas estää palautuksia, kuinka voidaan piilottaa ihmisiä ja kuinka voidaan heitä treenata migrin kysymyksiin.

Eli haluavat vääryydellä ihmisiä tänne.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Antaa poliisin hoitaa, jos laittomuuksia tehdään, niin poliisi kyllä tiedottaa.

Sellaisia ihmisä, jotka eivät noudata lakia on ikävä kyllä kummallakin puolella aitaa, se ei ole mikään yllätys.

On ollut vasemmistoanarkisteja ja on ollut älyttömiä odineita.

Minä kunnioitan demokratiaa, puolueetonta oikeuslaitosta ja poliisia

Facebookissa muuten ei ole yhtään uutista, kaikki on pelkkää sanahelinää, ihan samanlaista kuin MV-lehdessä, valetta ja omia tuntemuksia.

Kun lukee rajat kiinni ryhmää ja siellä esiintyvää rasismia, niin ei voi oikein vetää rajaa, että kumpi puoli on pahempi.

Molemmat ovat perseestä.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #21

Mitä tarkoitat laittomuksilla?
Eihän niitä kiinni saada. Ne tekee sitä järjestelmällisesti. Sivuillaan kyselevät juttuja ja joku saattaa sit hoksata et poista äkkiä se julkasu ku lähtee leviämään jne.

Eli just tästä haittamaahanmuutosta esimerkiksi perussuomalaiset ovat hiolissan. Vihervassarit eivät yhtään vaan haluavat lisää tätä Suomeen. Huono suunta.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #22

Kyllä tänne mahtuu vielä lisää turvapaikanhakijoita, ei meillä mitään hätää ole.

On persuilla kova paikka, kun seuraava hallitus ottaa lisää pakolaisia, ja muutenkin palataan inhimmillisempään kohteluun.

Siinä sitä saa oppositiossa huutaa, ja kirjoitella blogeja. :)

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #26

Aivan hullua hommaa alkaa asuttaan kehitysmaalaisilla meidän yhteiskuntaa. Rikosluvut ja hyvinvointi vaan kärsii. Se on suora seuraus. Todenäkösesti pakolaisia yritetään tänne saada lisää. Jotku saa siit orkun.
Mut sen jälkeen on laitettava rajat kiinni, ettei tänne enää kukaan kävele vaan ja tee mitä huvittaa. Eli turvapaikanhakijat jääkööt sinne mihin maahan ekana saapuu.

Mut huomaa et sulla on taas käsitteet ihan hukassa mikä kukakin on.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Itse aikanaan seurasin aktiivisesti "Refugees hospitality club" facebook ryhmää, mitä siellä kirjoitellaan, väitellään ja ketä bannataan. Siellä jaeltiin aika reippaasti banneja niillekkin ihmisille, joilla on jotain käsitystä kriisiauttamisesta. Erään tälläisen "bannatun" kanssa autettiin 90 luvulla Venäjällä orpolastenkoteja, naisten turvakoteja jne.

Tuo ryhmä koostuu "mikä ei ole yllätys" pelkästään suomalaisista Naisista. Aika monella vispilän kauppaa Patriarkaalisesta fundisyhtiskunnasta saapuvan kanssa. Oma lehmä ojassa.

Enkä usko että Poliisi lähtee ehdointahdoin pahoinpitelemään turvapaikanhakijaa. Näyttö puuttuu ja piste.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Yhden asian olen toistuvasti huomannut näistä"meillä on unelma"porukasta. He vaativat et lakia ja pykäliä noudatetaan täysin. Sitten kun niitä noudatetaan esimerkiksi turvis käsittelysyissö niin syntyy kitinää. Sitten he vetoavat johonkin muuhun. Sitten kun vaaditaan et noudatettattaisiin ulkomaalaislakia niin taas sekin on väärin...

Käyttäjän JaniTuononen kuva
Jani Tuononen

Mitä tuon kuvan pitäisi todistaa, missä on käsiraudat ja ulkona näkyy poliisiauto?

Takakonttimies on kuvannu poliisiautoa auton takaikkunasta...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset