Suomeen kaavaillaan diktaattorimaisia vaaleja-demokratiaa ei näkyvissä!

Olen pitänyt pitkään Suomea hyvin demokraattisena valtiona. Sitä se onkin monelta osin, mutta ei näköjään silloin, kun ratkaisut pitäisi tehdä kansan äänillä. Mielestäni demokratia on juurikin iso osa sitä, että kansan enemmistön äänillä mennään. Vai mitä olette mieltä sellaisesta"demokratiasta", jossa yksi ihminen voi päättää, että 600.000 ihmisen äänillä ei yhtäkkiä olekkaan merkitystä? Näin tässä maassa aiotaan toimia keväällä.

 

Nyt varsinkin kokoomus ja sdp ovat kertoneet harjoittavansa diktaattorimaisia vaaleja, mikäli saavat pääministerisalkun. Tai mikäli edes hallitukseen tulevat pääsemään. He ovat kertoneet julkisesti, että eivät aio noudattaa kansan tahtoa vaalituloksissa, mikäli hallitukseen tulee heidän kanssaan eri mieltä olevia. Erikseen he mainitsivat perussuomalaiset. Heidän mielestään kansan mielipiteellä ei taaskaan ole mitään merkitystä, vaan he haluavat ajaa Suomea diktaattorimaisesti omaa linjaansa päin. He eivät välitä kansan äänestä.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sdp-ja-kokoomus-eivat-usko-hallitusyh…

 

Tässä tulee yksi huolestuttava asia lisäksi mieleen. Hallitus on näyttänyt viimeisen vuoden ajan, etteivät he osaa tehdä yhteistyötä. Juurikin yhteistyöllä tätä maata rakennetaan eteenpäin. Viimeksi kokoomus ja keskusta diktaattorimaisesti sopivat kaikesta ennen kuin perussuomalaiset hyllytettiin hallituksesta. Se oli heidän diktatuurille mahtava paikka päässä kahdestaan valtaan. Nyt vaan näyttää siltä, että yhteistyötä kun ei osata tehdä eri puolueiden kanssa, niin koko hallitus tulee jopa kaatumaan vielä. Kummallakin puolueella on liian suuri ego ja tarkoitus hallita diktaattorimaisesti maakuntia sekä hallita kuinka ihmiset joutuvat vaikeiden valintojen eteen. Sellaisten valintojen eteen, joista edes päättäjät eivät tiedä mitään.

Sotesta nimittäin nämä itse päättäjät eivät ole edes kärryillä!

Tässä hyvä esimerkki puolueista, jotka eivät osaa tehdä yhteistyötä. Hallituskumppaniksi kaavailtu päämies ei osaa edes taloutta hoitaa, mitä sellasesta hallituksesta tulisi? Kokoomus sitä ei osaa ainakaan kansan hyväksi tehdä.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/201806102201004215_pi.shtml

 

Joten olisiko aika päättää tämä diktaattorimainen käyttäytyminen näiltä kolmelta puolueella ja saada tämä maa demokraattiseen johtoon? Siihen löytyy ratkaisu perussuomalaisista. Vuosi sitten olimme valmiina neuvottelemaan ja tekemään yhteistyötä, mutta se ei sopinut kokoomukselle eikä keskustalle. Heitä ei kiinnosta neuvottelut vaan diktatuuri. Tätä diktatuuria on ollut huomattavasti näkyvissä myös kuntatason päättäjissä, jotka eivät hyväksy hyviä esityksiä periaatteensa vuoksi, koska haluavat olla se päättävä elin ja saada kermat kuorittua kaikesta, välittämättä äänestäjistä.

pekkahetta1
Perussuomalaiset Oulu
Ehdolla kuntavaaleissa

Varavaltuutettuna Oulussa.
Tarkastuslautakunnan jäsen.
Työelämässä; Oulun osaston puheenjohtaja, urheiluvastaava ja varaluottamusmies.
Juniorivalmentaja.
Saat minut kiinni joko Facebookista nimelläni tai:

pekka.hetta@ouka.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu