Yle taipui muutaman somekiukuttelijan edessä-Miksi maksamme Ylelle turhasta?

Olen seurannut nyt useamman päivän aktiivisesti tätä keskustelua Herra Heinämäen sensuroinnista ja siitä alkaneesta some myrskystä. Olen itse saamelainen ja virallinen äidinkieleni on saame väestörekisterissä, vaikken sitä enää osaakaan, johtuen siitä ettei kieltä ole enää tarvinnut. Harmi sinänsä.

 

Mutta miten voi olla mahdollista, että meidän verorahoin maksama Yle kumartaa muutamaa someaktiivia, joilla on tapana kiukutella ja pahoittaa mieli joka helv…..in asiasta! Onko tämä suuntaus nykyaikaa sitten? Miksi tallaisista asioista ei voida ensin edes neuvotella asianomaisten kanssa? Onhan tämä ihmeellistä, että noin iso valtionlaitos alkaa sensuroimaan siitä, että joku on vain loukkaantunut! Tämä on todella huolestuttava suuntaus. Miettikääpä, että Yle on kertonut poistamisen syyksi sen, että joku on loukkaantunut. No mitenhän koko Ylen ohjelmiston nyt sitten käy? Jokainen voi pahoittaa mielensä jokaisesta ohjelmasta ja laittaa viestiä Ylelle, että tämä kyllä nyt loukkaa minua. Ja olen ihan varma, että ei Herra Heinämäen Lato-orkesteri varmasti ketään loukkaa. Tai siis muutamaa mielensäpahoittajaa näköjään. Miten se voi edes ketään loukata? Voi sitä mielenpahoituksen määrää.

 

Sitten mennään itse mielensäpahoittajiin. Miten on mahdollista, että nämä samat mielensä pahoittajat saavat kertoa näitä asioita kaikkien saamelaisten ajatuksina? Esimerkiksi Heinämäen intiaani ei voisi vähempää saamelaisia kiinnostaa, paitsi nyt kun kaikki on leimattu mielensäpahoittajiksi. Tajuaakohan Petra Laiti, saamelaisnuorten puheenjohtaja, mitä sen puheenjohtaja titteli sisältää ja kuinka hänen puheet otetaan mediassa ja yleensäkin Suomessa? Ei näköjään tajua. Minä annan todella kovan epäluottamuksen tuollaiselle puheenjohtajalle, joka päästelee sammakoita suustansa tuon tuosta. Odotelkaahan vain, kohta tällä helsinkiläis-saamelaisella on taas joku yleistävä mielenpahoitus tulossa. Twitterissä on nyt hyökätty jo toisten saamelaisten päälle, koska he haluaisivat nämä epäkohdat nyt päivän valoon. Jopa Arman Alizad on ollut kiinnostunut tulla tekemään saamelaisalueelle juttua tästä sorrosta ja tappelusta ja kuinka jotkut käyttää valtaansa väärin. Toivottavasti tämä toteutuu. Minua itseäni alkoi tämä tympäisemään siinä määrin, että lähden ehdolle seuraavissa saamelaiskäräjissä.

 

Yle eikä muutkaan mediat saa lähteä uutisoimaan enää hänen eikä kenenkään muunkaan mielensäpahoituksia koko saamelaisia koskevana eikä muunkaan vähemmistökansan tai -ryhmän. Ei meistä suurin osa ole sen kanssa samaa mieltä. Se yhteisö on siellä niin sisäänpäin kääntynyt ja tappelevat vain keskenään muutamien vuoksi. Muutama mätä omena voi saada laajat tappelunaiheet aikaiseksi. Heille on kaikista tärkein tapella esimerkiksi kuka on saamelainen ja sortaa heitä, ketkä HEIDÄN mielestä eivät olisi saamelaisia. Joillekin ei anneta äänioikeutta, vaikka lain mukaan äänioikeus heille kuuluisi. He ovat alkaneet kehitellä omia lakejaan ja toimivat siellä sortamalla muita ja vihapuhetta löytyy paljon. Käykääpä katsomassa tallainen sivu ja miettikää, mikä tällä sivustolla on se isoin huolenaihe?

 

https://faktalavvu.net/

 

Ylellä on ollut aina vasemmistolainen kulttuuri ja nyt tuntuu, että tuo vasemmistolaisuus paistaa tällä rasismilla ja tasa-arvolla jo naurettavuudella läpi. Sensuuria harrastava laitos alkaa olemaan nyt siinä tilassa, että kuka tuollaista mediaa enää tänne kaipaa?

 

Lopuksi adressi tämän järjettömän sensuurin hillitsemiseksi

 

https://www.adressit.com/ylen_peruttava_paatos_suositun_herra_heinamaen_…

pekkahetta1
Perussuomalaiset Oulu
Ehdolla kuntavaaleissa

Varavaltuutettuna Oulussa.
Tarkastuslautakunnan jäsen.
Työelämässä; Oulun osaston puheenjohtaja, urheiluvastaava ja varaluottamusmies.
Juniorivalmentaja.
Saat minut kiinni joko Facebookista nimelläni tai:

pekka.hetta@ouka.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu