Petra Laiti pilaa saamelaisten maineen. Herra Heinämäki takaisin ohjelmistoon!

Mitenhän tämän aloittaisin, ettei porukka suuttuisi?.. No totuttuun tapaan, en välitä mitä muut minusta ajattelee ❤

Eli minua suoraan sanottuna vituttaa tämä Petra Laitin ajama asia, että Herra Heinämäen lastenohjelma meitä saamelaisia loukkaisi!! Ugh. Minä puhuin nyt kaikkien puolesta ja tervetuloa kommentoimaan jos koet asian toisin.

Tässä linkki asiaan. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005660030.html

 

Huomasin hänen twitter seinällään, ettei saamelaisia ollut taputtelemassa pahemmin hänen selkäänsä kirjoittamalla "hyvä kun ajat tällaista asiaa"(paskaa). Ugh. Miten voi olla mahdollista, että tämä suvaitsevaisuus on mennyt jo näin överiksi, että suosittuja lastenohjelmia jo sensuroidaan YHDEN ihmisen mielipiteen vuoksi?

Tämä Petra Laiti on saamelaisnuorten puheenjohtaja, joten hänen sanallaan jonkun verran on vaikutusta. Toivoisinkin, että tämä kyseinen henkilö luopuisi tittelistä, jotta hän ei enempää leimaisi meitä saamelaisia. Ei meidän ääntä olla oikein kuultu ennenkään ja tällainen toiminta saa meidät naurunalaiseksi, koska tämä yleistetään olevan meidän kaikkien mielipide. Ei ole. En tykkää. En todellakaan tykkää. Terveisin saamelainen ja ylpeä siitä! Ugh. #heinämäki #saamelaiset

 

Siitä adressia asian tiimoilta vielä.
https://www.adressit.com/ylen_peruttava_paatos_suositun_herra_heinamaen_… Myös muista lastenohjelmista on mieltä pahoitettu.

Puuha-Pete ja Palomies Sami hyllylle – tilalle sukupuolineutraalia lastenohjelmaa. Näin uutisoitiin vajaa vuosi sitten. https://www.findance.com/uutiset/36260/puuha-pete-ja-palomies-sami-hylly…

pekkahetta1
Perussuomalaiset Oulu
Ehdolla kuntavaaleissa

Varavaltuutettuna Oulussa.
Tarkastuslautakunnan jäsen.
Työelämässä; Oulun osaston puheenjohtaja, urheiluvastaava ja varaluottamusmies.
Juniorivalmentaja.
Saat minut kiinni joko Facebookista nimelläni tai:

pekka.hetta@ouka.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu