Dan Koivulaaksolta vihapuhetta ihmisiä- ja yrityksiä kohtaan.

Kaikki on lähtenyt varisverkoston idioottimaisista tempuista taas. On yritetty tuhopolttaa auto ja saada väkivaltaa lietsomalla ihmiset aktivoitumaan ja boikotoimaan Ravintola Kaisaniemeä!  Siis yritystä, joka vuokraa tiloja eri tahoille. Sinä voit esimerkiksi vuokrata tilat käyttöö, ilman että kukaan kyselee sinun taustoja.

Miettikää, kuinka paskaa lokaa ne vetää nyt yrityksille, jotka täysin syyttömiä…Miettikää, pitäisikö alkaa boikotoimaan kaikkia paikkoja, missä muutama natsi liikkuisi? Tai siis, että eräät ryhmittymät mieltävät ne natseiksi??? Eli Finnairia, kauppoja, baareja, junia, hotelleja ja jne, vain koska sinne sisälle on päästetty varisverkoston tai Koivulaakson vastaisia henkilöitä? He kutsuvat sitä natsiksi, vain koska on eri mieltä. Onko tässä enää mitään järkeä?

No nyt Dan Koivulaakso on ollut aktiivisesti tässä mukana, mutta tämä masinointi menee jo liian pitkälle. Hän kehoittaa jo ammattiliittoja ja -järjestöjä järjestäytymään kapinaan yrityksiä kohtaan sekä tiettyjä ihmisiä kohtaan, jotka eivät ole hänen kanssaan samaa mieltä. Onko tämä oikea suuntaus häneltä, koska hän on töissä Julkisten ja hyvinvointialojen liiton (JHL)kunta-alan sopimustoimitsijana. Nyt hän lietsoo tässä kaikkia ammattiliittoja kapinaan hänen vihamiehiään kohtaan. Siis hänen aatetta kohtaan. Miten tällänen ihminen voi olla tälläsessä hommassa mukana? Dan Koivulaakso toimii myös  Helsingissä kuntapoliitikkona ja on tunnettu laajoista anarkistiyhteyksistä! Hän on itse tehnyt myös iskun helsinkiläiseen kauppaan, jossa aiheuttivat sekasortoa.

Onko vasemmistoliitto mukana tässä kaikessa toiminnassa, mitä tämä tekee? Antavat ainakin hyväksynnän näköjään tälläselle yrittäjien terrorisoimiselle.

 

Eikä siinä vielä kaikki, lisää helsinkiläisiä kuntapoliitikkoja lietsoo vihaa ja kapinaa sekä oikeututusta toisen liiketoiminnan häiritsemiselle. Suldaan Said Ahmed on masinoinut laajaa kamppanjaa Ravintola Kaisaniemeä kohtaan myös. Tässä linkki facebook julkaisuun.

 

https://www.facebook.com/suldaansaidahmed/posts/1824569994231345

 

Miten tälläistä toimintaa annetaan tapahtua, ilman että siittä iltapäivälehdet eivät kohise ja osoita syyttävällä sormella tälläsiä anarkismiin usuttavia ihmisiä? Toivottavasti tämä saa mediassa myös ison osan julkisuutta. Jakamalla tätä autat asiaa!

pekkahetta1
Perussuomalaiset Oulu
Ehdolla kuntavaaleissa

Varavaltuutettuna Oulussa.
Tarkastuslautakunnan jäsen.
Työelämässä; Oulun osaston puheenjohtaja, urheiluvastaava ja varaluottamusmies.
Juniorivalmentaja.
Saat minut kiinni joko Facebookista nimelläni tai:

pekka.hetta@ouka.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu