Pekka Hetta Totuuksien etsijä. Hieman liianki suoraan asiat kertova kirjoittaja.

Dan Koivulaaksolta vihapuhetta ihmisiä- ja yrityksiä kohtaan.

 • Tällä ilmoituksella Koivulaakso kehoittaa jopa ammattijärjestöjä kapinaan.
  Tällä ilmoituksella Koivulaakso kehoittaa jopa ammattijärjestöjä kapinaan.
 • Tässä tätä järjetöntä masisointia yritystä kohtaan.
  Tässä tätä järjetöntä masisointia yritystä kohtaan.
 • Tässä kuvaa, kuinka yritettiin polttaa auto. Onneksi palo huomattiin ajoissa. Ääri vasemmistolaista parempaa toimintaa...
  Tässä kuvaa, kuinka yritettiin polttaa auto. Onneksi palo huomattiin ajoissa. Ääri vasemmistolaista parempaa toimintaa...
 • Tälläistä vähän sairasta kamppanjaa käydään nyt yritystä kohtaan, joka harjoittaa myös tilojen vuokrausta.
  Tälläistä vähän sairasta kamppanjaa käydään nyt yritystä kohtaan, joka harjoittaa myös tilojen vuokrausta.
 • Laajamittaista yritysten tuhoamista.
  Laajamittaista yritysten tuhoamista.

Kaikki on lähtenyt varisverkoston idioottimaisista tempuista taas. On yritetty tuhopolttaa auto ja saada väkivaltaa lietsomalla ihmiset aktivoitumaan ja boikotoimaan Ravintola Kaisaniemeä!  Siis yritystä, joka vuokraa tiloja eri tahoille. Sinä voit esimerkiksi vuokrata tilat käyttöö, ilman että kukaan kyselee sinun taustoja.

Miettikää, kuinka paskaa lokaa ne vetää nyt yrityksille, jotka täysin syyttömiä...Miettikää, pitäisikö alkaa boikotoimaan kaikkia paikkoja, missä muutama natsi liikkuisi? Tai siis, että eräät ryhmittymät mieltävät ne natseiksi??? Eli Finnairia, kauppoja, baareja, junia, hotelleja ja jne, vain koska sinne sisälle on päästetty varisverkoston tai Koivulaakson vastaisia henkilöitä? He kutsuvat sitä natsiksi, vain koska on eri mieltä. Onko tässä enää mitään järkeä?

No nyt Dan Koivulaakso on ollut aktiivisesti tässä mukana, mutta tämä masinointi menee jo liian pitkälle. Hän kehoittaa jo ammattiliittoja ja -järjestöjä järjestäytymään kapinaan yrityksiä kohtaan sekä tiettyjä ihmisiä kohtaan, jotka eivät ole hänen kanssaan samaa mieltä. Onko tämä oikea suuntaus häneltä, koska hän on töissä Julkisten ja hyvinvointialojen liiton (JHL)kunta-alan sopimustoimitsijana. Nyt hän lietsoo tässä kaikkia ammattiliittoja kapinaan hänen vihamiehiään kohtaan. Siis hänen aatetta kohtaan. Miten tällänen ihminen voi olla tälläsessä hommassa mukana? Dan Koivulaakso toimii myös  Helsingissä kuntapoliitikkona ja on tunnettu laajoista anarkistiyhteyksistä! Hän on itse tehnyt myös iskun helsinkiläiseen kauppaan, jossa aiheuttivat sekasortoa.

Onko vasemmistoliitto mukana tässä kaikessa toiminnassa, mitä tämä tekee? Antavat ainakin hyväksynnän näköjään tälläselle yrittäjien terrorisoimiselle.

 

Eikä siinä vielä kaikki, lisää helsinkiläisiä kuntapoliitikkoja lietsoo vihaa ja kapinaa sekä oikeututusta toisen liiketoiminnan häiritsemiselle. Suldaan Said Ahmed on masinoinut laajaa kamppanjaa Ravintola Kaisaniemeä kohtaan myös. Tässä linkki facebook julkaisuun.

 

https://www.facebook.com/suldaansaidahmed/posts/1824569994231345

 

Miten tälläistä toimintaa annetaan tapahtua, ilman että siittä iltapäivälehdet eivät kohise ja osoita syyttävällä sormella tälläsiä anarkismiin usuttavia ihmisiä? Toivottavasti tämä saa mediassa myös ison osan julkisuutta. Jakamalla tätä autat asiaa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (73 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Ihmisellä on oikeus boikotoida kaikenlaisia yrityksiä ja kehottaa muitakin boikotoimaan.

Miten joku "autonpolttoyritys" liittyy asiaan?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Käsitteet "sananvapaus" ja "vihapuhe" ovat näköjään sellaisia, että tietyt tahot ovat taipuvaisia antamaan niille aivan omia tulkintojaan. Jos kehottaa boikotoimaan jotain yritystä, niin sitä kutsutaan "vihapuheeksi" ja jos saa bannin Puheenvuoroon, niin se on "sananvapauden rajoittamista".

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Onko poliitikoilla oikeus kehoittaa, et kaikki rajalle terrorisoimaan tulijoita tänne? Onko poliitikoilla oikeus kehoittaa kaikkia ammattiliittojakin boikottiin oman näkemyksen vastaisia ihmisiä kohtaan?

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Yrityksen boikotoiminen ei ole yhäkään terrorisointia.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Olisiko noi mun asiat sinun mielestä ok, mitä esitin? Yksinkertainen kysymys, johon tietyt ei pysty vastaamaan.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #5

Jännä että poistit kysymyksesi ja vastaukseni siihen? Monta kertaa pitää vastata? Onneksi otin talteen sillä olihan tuo hupaisaa.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #12

Mulla on kanssa ja pelkkää vittuilua oli. Jos äly ei riitä sisäistään kysymystä niin olisko parempi olla vastaamatta mitään? Et pysty vastaamaan kahteen kysymykseen niin olet turha koko ketjussa. Ketju toimii niin et yleensä niihin vastataan.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #16

Boikotointi on OK. Autojen räjäyttely ei.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #22

Ok, eli sun mielstä isot poliitikot voivat kehoitaa ihmisiä rajoille kapinoimaan tai et iso poliitikko jos ei tykkää jostakin ryhmästä, niin hänelle oikea tapa on julkisesti masinoida koko Suomea hänen sairasta mielikuvaansa vastaan taistelevia ihmisiä kohti. Tämäkö on oikea tapa? Näköjään varisverkoston mukaan ainakin. Sekä näiden kahden poliitikon.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Terrorismiin kehottaminen olisi tietysti lainvastaista. Ja tuota ammattiliittokysymystä en oikein ymmärrä. Boikottiin kehottaminen yksittäisen henkilön taholta, olkoonpa tämä poliitikko tai ei, lienee kyllä aina lain mukaan mahdollista. Eri asia on, jos hän on tietyssä poliittisessa virassa, kuten ministeri, tasavallan presidentti t.m.s. Silloin saattaa sallitun raja ylittyä jossain vaiheessa.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Siis tämä Koivulaaksohan on aktiivinen varisverkostolainen ja ne masinoi hommaa koko ajan. Auto on yritetty taas polttaa ja syypäätä ei tarvi kaukaa hakea....Tämä yrityksen terrorisoiminen on ihan järetöntä toimintaa poliitikoilta. Toivottavasti yrittäjät muistaa tämän vasemmistoliiton kannan yrittäjyyteen. Jos ei nii pitää muistuttaa.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Miten tuo autopoltto ilmeni? Onko muita kuvia ja todisteita tilanteesta? Ja ennenkaikkea kutsuttiinko poliisiviranomaiset paikalle tutkimaan asiaa?

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Twitterin mukaan on kutsuttu. Varisverkosto oli napsimassa ympäriinsä kuvia pitkin kaisaniemeä. Jännä yhteensattuma olisi ettei niillä olisi mitään tekemistä asian kanssa.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #15

No poliisi kyllä selvittää asian.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Tälläinen oikea somemasinoiminen on kai nykyään oikeudellisesti harmaata aluetta kun ei oikein osu kunnianloukkaukseen, sopimattomaan menettelyyn liiketoiminnasta, rikokseen yllyttämisestä kun toweri Dan yllyttää anarkistikavereitaan sabotoimaan ja häiritsemään ko. ravintolan toimintaa.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Boikotointi ei ole yhä sabotointia.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Toki jos boikotti pysyy boikottina eikä joku ääri äärianarkisti villiinny muuhun heille tyypilliseen toimintaan mikä on se ongelma molemmilla ääri äärilaidoilla.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Tämä on kyllä ihan järetöntä touhua. Samalla yllyttää kaikki ammattiliitotki mukaan tähän...On itse töissä vielä JHL:ssä niin onko se työntekijältä oikein JHL:nki mielestä? Näköjään on. JHL veti nyt linjan tähän.

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula

Anarkistien boikotti! Hah, ei menetä ravintola montaa euroa...

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Mä en ole anarkisti mutta boikotoin silti.

Tosin ravintolalle on tulossa uusi omistaja jota ei kannata boikotoida.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

No nyt löyty syy sun älyttömyydelle...Ei helvetti, olet siis yksi näistä hihhuleista!

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #21
Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Koivulaakso siis kehottaa boikotoimaan ravintolaa, joka vuokraa tilansa uusnatseille. Blogistin mukaan tämä on terrorismia, anarkismia, väkivaltaan kehottamista ja laajamittaista yritysten tuhoamista.

Onko nyt ihan varma että tämän blogin tarkoitus ei ole parodioida persuja?

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Tämä masinointi on levinnyt näiden kahden vuoksi laajaksi rintamaksi, jossa vastustetaan vain erimieltä olevia. Jos JHL:n työntekijä kehoittaa kaikkia liittoja boikotoimaan tästälähin kaikkia paikkoja joissa hänen vihamiehiään käy, niin mikä on lopputulos?

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Miettikää, kuinka paskaa lokaa ne vetää nyt yrityksille, jotka täysin syyttömiä...Miettikää, pitäisikö alkaa boikotoimaan kaikkia paikkoja, missä muutama natsi liikkuisi? Tai siis sanotaanko, että eräät mieltävät ne natseiksi. Eli Finnairia, kauppoja, baareja, junia, hotelleja ja jne.vain koska sinne sisälle on päästetty varisverkoston tai tällästen poliitikkojen vastainen henkilö. Onko tässä enää mitään järkeä?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

"Onko tässä enää mitään järkeä?"

Ei tässä alunperinkään ollut mitään järkeä mutta hullummaksi vain menee.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Kuulin just, että,Dan Koivulaakso on poistanut kirjoituksiaansa. Tulikohan jo JHL:n puolelta noottia, kun vetää neki mukaan tälläseen soppaan. Tässähän ei ole mikään muu takana, kuin lokakamppanja eritavalla ajattelevia kohtaan. Ei mikään muu. Aivan vitu hullua porukkaa kyllä noi tyypit.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #32

Onkohan pyytänyt Palvelualojen ammattiliittoa PAMia myös mukaan boikottiin?

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Boikotointi on ihan OK tapa vaikuttaa asioihin.

Itse olen päättänyt olla käyttämättä koskaan tulevaisuudessa majoituspalveluita sellaisilta yrityksiltä, joka on osallistunut turvapaikkateollisuuden toimintaan. Tämän blogin kommentit vahvistavat käsityksen, että voin niin hyvillä mielin menetellä ja on täysin hyväksyttyä sellaiseen myös muita kannustaa.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Näin on. Sinullakin on laillinen oikeus siihen.

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Kiitos Taru supportoivasta kommentistanne.
(pahoittelen hidasta vastausta).
Hyvää Wapunajan odotusta!

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Tosiaan Dan on kai poistellut nyt kirjoituksiaan, en jaksa tarkastaa. Hyvä näin, mutta tämä ei ole oikea tapa toimia. Kysyin tätä tapaa toimia myös JHL:n sivuilla, kommenttini on poistettu juuri äsken kanssa. Dan Koivulaakso työskentelee siis JHL:ssä kunta-alan sopimustoimitsijana. Jos hän etenee tuolla, niin kuvitelkaapa miten tällänen tyyppi toimisi valtaan päästessään myös ammattiliitossa. Siinä erimieltä olevat lentäs helvettiin liitosta, nyt hän vain bannaa ja sensuroi heitä.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Tarkastin juuri tarkemmin Koivulaakson viesti ei ole kadonnut mihinkään.

Miten JHL liittyy itsenäisen ihmisen omaan ravintolaboikottiin?

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Koivulaakso oli alkanut tekeen taas sitä minkä osaa parhaiten. Eli estämään kaikki eri mieltä olevat ja poisteleen kommentit. On vain yksi totuus ja seo vasemmiston totuus.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Rasisteja saa boikotoida, rasisteille tilansa antaneita saa boikotoida, saa kehoittaa muitakin boikotoimaan.

Onko joku kehoittanut polttamaan autoja?

Autoja ei saa polttaa.

Bannaamisesta puheenollen, tälläkin palstalla kiihkeimmät bannaajat ovat persuja.

Perssuomalainen puhumassa vihapuheesta :)

Eipä mulla muuta.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Teille tää autojen polttaminen on jo perinne. Tätä tapahtu viimeksi uutenavuotena. Vasta meni meijerin autotki. Bussitki on mennyt...
Niin kuka tätä kaikkea masinoi? Ei ainakaan oikeiston väki. Siellä vasemmalla on pari ruuvii löysällä ku tälläseen pitää alkaa.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Dan, siinä on jätkät joka pitäis vetää turkinhihaan ja nussia uudelleen:)

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Ei tuossa varsinaisesti mitään lakia rikota, mutta idioottimaista käytöstä toki.

Noihin pitää reagoida niin, että aina kun rasismin vastustajat boikotoivat yrityksiä, itse antaa niille tukensa. Ehkä en ole Helsinkiin ihan vähään aikaan tulossa, mutta Kärkkäiseltä sensijaan ostan kaiken mahdollisen.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Mitä natsimpi kauppa, sen parempi?

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Ei minua kiinnosta onko kaupan omistaja vaikka itse Adolfin poika, tai ituhippi kalliosta. Ihan vaan rasimin vastustajien kiusaksi.

Käyttäjän mattihytola kuva
Matti Hytölä

Hyvä jos ay porukkaa ja vasemmistolaisia ei tule Kaisaniemeen. Valikoituupahan sinne sitten vähän mukavampaa sakkia ja meikäläinenkin viihtyy kun ei heilutella punalippuja näkökentässä.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Onneksi Ravintola Kaisaniemellä on juuri nyt uusi omistaja joka ei taatusti nasuilua ja tms. rotuoppia hyväksy. Boikotointi koski vain tätä yhtä tapahtumaa.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Eli kieltäytyivät ostamasta pääsylippua tapahtumaan, johon eivät halunneet edes mennä?

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta
Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

Onko julkispalveluita tarjoavalla yrityksellä oikeutta syrjiä ketään sukupupolen, seksuaalisuuden, rodun tai aatteen vuoksi?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Tarkoitatko että ravntola- ja kokouspalvelut ovat "julkispalveluja"?
Tietenkin ravintola saa olla vuokraamatta tilaa natseille, mikäs sen estäisi?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Tietenkin ravintola saa olla vuokraamatta tilaa natseille, mikäs sen estäisi?"

USA:ssa leipomo joutui oikeudessa maksamaan korvauksia koska ei tehnyt kakkua homoparille. Saako siis kauppa valita asiakkaansa, esimerkiksi kieltäytyä myymästä romanille, tai ravintola? Näistä on ollut esimerkkejä Suomessakin

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

"Tietenkin ravintola saa olla vuokraamatta tilaa natseille, mikäs sen estäisi?"

Entä, jos romani- tai somaliyhdistys olisi halunnut vuokrata tilat tapahtumaansa?

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman Vastaus kommenttiin #65

Täytyy pohtia, mitä rikoslain 11 luvun 11 §:ssä tarkoitetaan sanoilla "ilman hyväksyttävää syytä." Romaneille ja somaleille täytyy vuokrata, mutta natseille ei. Tämä on valistunut arvaus.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #69

Romanin ja somalin tunnistaa helposti, mutta miten tunnistaa natsin ennen tervehtimistä?

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

On, jos se sotii vasemmistolaista ihmeellistä maailmankuvaa, jossa kaikki eri mieltä olevat ovat natseja.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Kai yrityksistä nyt sentään saa puhua mitä huvittaa?

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Kölnissä ravintoloitsijat eivät tarvitse erillisiä kehotuksia.AfD puoluekokouksen edellä he teettivät olutlasinalusia tekstillä "kein Kölsch fuer Nazis"

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Irakilaisia ja kurdeja työskentelee Kaisaniemessä. Ihan selvästi musta mies vetää tanssikursseja jne.

Monikulttuurisuus tulee pikemminkin mieleen kuin natsien hyysäys.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Aikamoista sherlockiutta kun blogistilla on syyllisetkin tiedossa.

Tuon paikan muuten esitin jo kuukausi sitten olevan todennäköinen paikka tälle kyseenalaiselle konferenssille, joten on se voinut monelle muullekin olla tiedossa.

Ei voi tietää kuka hullu siellä on kumia polttanut, mutta boikotoinnin kanssa sillä ei ole tekemistä.

Tuo porukka oli silminnähden pettynyt että hurjan hehkutuksen jälkeen ilmeisesti vain yksi ihminen osoitti mieltä ja vain yksi yritetty vahingonteko. Hehän olivat itse sitä mieltä että ovat suuressa vaarassa.

Kyllä Suomessa saa puhua läpiä päähänsä ja fanittaa hullutuksia, mutta muiden ei tarvitse tykätä siitä.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Muistelkaapa kuka valitti maalittamisesta?? No Dan yhdessä Suldaanin kanssa. Mitkä puolueet kokonaisuutena valittaa vieläki maalittamisesta ja et kaikki maalittaminen muka syntyy perussuomalaisilta? No vihervasemmisto. Mitä ne tekee jatkuvalla syötöllä, menkääpä katsomaan esim.varisverkoston sivustoja ja viihtykää.

Miettikää hetki, mitä tämä on, jos ei törkeää maalittamista. Mutta näin toimii vasemmistoliitto, tää on sitä parempaa maalittamista kai sit? Tälle löytyy jopa lehdistössä ymmärrystä.

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero

No on Halla-aholla vaipanvaihtoa riittävästi puolueessaan.Varavaltuutetut kiihkoilee, puhumattakaan varapuheenjohtajista.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Puretaampas tuo osiin...

Eli ensimmäisenä on autonpoltto, jonka jokainen täällä tuntuisi tuomitsevan, vaikkakin blogisti tuntuisi sälyttävän vastuuta sen poltosta kaikille vastapuolen henkilöille. Hetankin siis kannattanee rauhoittua ja lukea vastapuolen kommentteja hieman tarkemmin. Poltosta ei myöskään ole saatu mitään sen kummempaa informaatiota ja tuon tapahtuman syyllisestä ei ole vielä varmuutta.

Sitten on seuraavana tuo Koivulaakson boikottikehoitus. Yksityisen henkilön boikotti ei ole mitenkään ongelmallinen, vaikka henkilö olisikin kuuluisa. Koivulaakso on kuitenkin päättäjänä julkisella puolella, jonka ei pitäisi syrjiä ketään vakaumuksen perusteella. Siksi tuo julkinen boikotointi meneekin harmaaseen alueeseen ja voi mahdollisesti olla tuomittavaa jopa lain mukaan. Muutenkin tuollainen harmaalla rajalla kulkeva aktivismi ylipäätänsä saattaa hieman kyseenalaiseksi Koivulaakson kyvyn toimia objektiivisesti poliittisena päättäjänä.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Yksityisen henkilön boikotti ei ole mitenkään ongelmallinen"

Kyse onkin voiko ravintola boikotoida, esimerkiksi kieltäytyä myymästä/vuokraamasta somalille?

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Blogissa itsessään oli vain nuo kaksi asiaa ja vasta muissa keskusteluissa tuli tuo mainitsemasi ongelma esille. Mutta jos haluat minun vastauksen tuohonkin, niin saamasi pitää. :)

Ensimmäinen intuitiivinen ajatus tuosta oli se, että yritykset saisivat valkata asiakkaansa, jos he todellakin haluavat kaventaa asiakaskuntaansa ja vähentää omia tulojansa. Toisaalta tuota kun miettii hieman pidemmälle, niin tuolaisestahan voi kehkeytyä laajempaa systemaattista syrjintää. Esim. sellaisessa tapauksessa, jossa kaikki saman alan yritykset kieltäisivät tietyiltä asiakkailta palvelunsa. Eli pienempi paha olisi vaatia yrityksiä olemaan agnostisia asiakkaidensa ominaisuuksia ja omituisuuksia kohtaan.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Jos somali ajaisi vastaavaa aatetta kuin esim nämä valkoisen ylivallan kannattajat, ravintola saisi olla vuokraamatta tilojaan.
Ihonvärin vuoksi ei. Eikä uskonnon tai seksuaalisen suuntautumisen.

Itse asiassa kaikki keskustelijat tietävät hyvin, että esim homojärjestö on ihan eri asemassa tässä kuin homouden kriminalisointia ajava järjestö.

Tämä selittää myös Saksan AfDn boikotoinnin, vaikka sitä kovasti yritetään vääntää jonkinlaiseksi " mielipidevainoksi".

Eihän kukaan voi tavallisen , yksittäisen ravintola- asiakkaan ajatuksia tietää.
Mutta jos ravintolassa kannetaan tunnuksia ja pidetään kokouksia, jotka kehoittavar eettisesti arveluttaviin linjauksiin, ravintola ottaa niihin kantaa joko hyväksymällä tai boikotoimalla.

Maailmanlaajuisesti kuluttajaliike ottaa kantaa tärkeisiin linjauksiin.
Kaikki poliitikot ja muut vaikuttajat ovat tässä mukana muodossa tai toisessa.
Sekin on mukana olemista, jos väittää ( väärin) että bisnes on vain bisnestä.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen Vastaus kommenttiin #83

Nyt kun otit sopivasti puheeksi somalit ja homoseksuaalit. Eli jos homoseksuaalisuuden kriminalisointia ajava järjestö onkin uskonto, niin samat säännöt eivät enää päde.

Suurinosa muslimeista esim. Britanniassa haluaa homoseksuaalisuuden laittomaksi.

https://www.google.fi/amp/s/amp.cnn.com/cnn/2016/0...

Sinun mielestäsi siis, jos natsismista tai sen haarasta tehtäisiin uskonto, niin tällöin olisi syrjintää, jos heiltä kiellettäisiin asioita?

Varsinkin ulospäin näkyvä natsismi voi olla siis peruste sille, ettei ihmistä tarvitse palvella? Eli jollain paikkakunnalla, jos kaikki kaupat kieltäytyvät palvelemasta natseja, niin se ei ole mitenkään mielipiteen perusteella tehtyä syrjintää ja täysin oikeutettua? (Huom. Natsienkin pitää syödä.)

Mitä muuten ovat näitä eettisesti arvelluttavia linjauksia? Itse en ole tutustunut vielä noiden vuokraajien ajatuksiin muuten kuin Jared Tayloriin ja koska osaat sanoa, että heillä on eettisesti arvelluttavia linjauksia, nii voit varmaan kertoa, että mitä ne ovat.

Tiedäthän sinä, että kannattaa pitää ystävät lähellä ja vihollisesi vielä lähempänä, kuten Sun Tsu kirjoitti.

Käyttäjän EskoRiikonen kuva
Esko Riikonen

"Miten tälläistä toimintaa annetaan tapahtua, ilman että siittä iltapäivälehdet eivät kohise ja osoita syyttävällä sormella tälläsiä anarkismiin usuttavia ihmisiä?"

Joidenkin vihapuhe on medialle kivapuhetta.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Nämä on sillä tavallla antoisia blogeja nämä Hetan blogit, että näistä näkee juuri sen, miksi perussuomalaisia pidetään yleisesti vahingollisina ja vahingollisina juuri heille itselleen.

Syyttelyä, kiroiluja ja kommentoijien pilkkaa, eikä yleensä yhtään asiaa.

Sitten joku Halla-aho vielä ihmettelee, että miksi aina huomio kiinnittyy persujen kommentteihin, ja miksi aina meidän kommentteja sensuroidaan.

Tämä on hieno esimerkki juuri persussuomalaisesta kommentoinnista.

Ylempänä Petra kommentoi asiaa, niin tottakai blogisti alkaa syyttää kommentoijaa ties mistä, ja ties mihin verkostoon kuulumisesta.

Toivioisin enemmänkin näitä Hetan blogeja, sillä nämä johdattavat lukijat siihen persussuomaiseen ytimeen.

Seuraavan kerran kun Halla-aho itkee median epäoikeudenmukaisuutta, niin voisi lukea näitä upeita tuotoksia. :)

Lisää vaan, sillä kansa rakastaa persuja :)

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Nyt muuten saattoi tulla läpimurto Petterin ajattelussa. Kerroit juurikin sen asian omin sanoin, jota olen yrittänyt sinulle parissa blogissa saada perille. Vielä kun osaisit yhdistää tuon asian siihen vihapuhelakiinkin. :)

Siis parempi antaa vastapuolen puhella höpöjä, joilla se saattaa itsensä epäedulliseen valoon, joka taas laskee heidän suosiotaan.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Sellaset sit Ritalalta.
Tuo kyseinen henkilö on itse ollut omien sanojen mukaan tuota paikkaa selvittelemässä. Tuo kyseinen henkilö pitää sivustoa Sylttytehdas, jonka aatteelliset jutut ovat varisverkoston juttuja ja käyttäjät ovat niitä.
Onko hänelle tai sinulle häpeä kuulua heihin? Onko häpeä tuputtaa sellasta ihme paskaa minkä saa yhellä googlettamisella kaadettuu?
Miksi sä eikä sun kaltaiset ihmiset kestä totuutta? Miksi sensuroitte kaiken ikävän faktan ja syytätte omista hölmöilyistä muita?

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Sylttytehdas informoi valemedioista ja verkkoväkivallasta. Mitään tekemistä sillä ei ole Varisverkoston kanssa tai minkään muunkaan kuvittelemasi.

Valeittesi määrä alkaa olla jo sitä luokkaa että pakko tehdä ilmoitus, kun et itse suostu lopettamaan.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #76
Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist Vastaus kommenttiin #80

Ylläpidolle on lähtenyt ilmoitus, joten toiveesi on toteutettu. Ihmisistä ei voi keksiä potaskaa ja mitä sylki suuhun tuo.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #81

"Ihmisistä ei voi keksiä potaskaa ja mitä sylki suuhun tuo."

Eli nimitellä natsifasistirasistiksi, tätä tapahtuu täällä joka päivä.

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin Vastaus kommenttiin #82

Natsiaate , fasismi ja rasismi ovat selkeästi määriteltävissä.
Niiden kannattaja on natsi, fasisti ja rasisti.

Sen ei pitäisi olla natsille, rasistille ja fasistille mikään häpeä, jos on ylpeä aatteestaan ja pitää sitä oikeana.

Sen sijaan väite, että joku kuuluu järjestöön, johon hän ei kuulu tai että joku on tehnyt rikoksen, jota hän ei ole tehnyt, on paitsi valhe myös usein väärä ilmanto ja siis laissa rangaistavaksi määrätty.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #84

Näkyikö Ravintola Kaisaniemessä hakaristejä tai vitsakimppuja, Mussolinin fasismin symboleja?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #84

Ei voi suviksia liiasta logiikasta moittia, tuossa Helena Solin pystyi kommentissaan hyväksymään ja kieltämään nimittelyn.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset