Rami Adham ja suuri puhallus-sdp poisti rikoksen ilmiantajan ehdokaslistoiltaan.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005563442.html?share=db6040992b405f8d9…

 

Menikö täällä jotkut tähän suomi-syyria yhdistyksen huijauksiin?

Tämä pääpiruhan on pitkään elellyt rikollista elämää mm.huumeiden välitystä ja pahoinpitely yms.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005336213.html

Silti sdp:n Erkki Tuomioja ja Tarja Halonen etupäässä hehkuttivat kunniajäsenyyttä tälle hemmolle. Tarja Halonenhan antoi Syyrian diktaattori Assadille aikoinaan korkeimman kunniamerkinki, minkä suomessa voi saada! En siis ihmettele, miksi Tarjaa ei tälläiset"pikku"asiat haittaa. Saman puolueen Anter Yasa oli kuitenkin eri mieltä tälläisestä äärimielisestä ehdokkaasta ja paljasti medialle tämän herran epäselvyydet.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016102122496902_uu.shtml

 

Sen jälkeen demarit suuttuivat Anterille ja ottivat ehdokaslistoilta hänet pois. Olihan tämä iso kolaus imagolle monikulttuurisuudesta ja kuinka heidän kasvot tahriintuivat. Valheiden verkossa olisi varmaan Tuomiojan katsomuksen mielestä elää ja huijata suomalaisia. Tälläisetkö ovat demarien arvot? http://voima.fi/artikkeli/2016/kellot-soivat-sinulle/

 

Nyt rikoksia on alettu käsitteleen ja toivottavasti tämä joutuu jo vihdoin istumaan. Huijatut summat ovat huomattavia ja ne olisivat pitäneet mennä sota-alueille. Todellisuus mahtaa olla, että lahjoittajat ovat rahoittaneet tietämättään jopa terrorismia.

 

Tässä vielä linkki meidän valtamedian juttuihin, joita ei edelleenkään tarkasteta, vaan julkaistaan kuten joku kusettaa asian. Näitä on paljon. Vasta oli taas mediassa salettiin keksitty juttu palautetusta pakolaisesta, joka muka loukkaantunut maassansa. Mitään lähteitä ja faktoja asiasta ei ollut. Oli muka avustajan kotona tiputuksessa, vaikka piti olla vakavasti loukkaantunut….Sama juttu toistui kuin Ramilla, eli pää oli kääritty ympäriinsä mutta naamassa ei näkynyt mitään jälkiä. Jännä. Missään muuallakaan ei näkynyt mitään. Varokaa tälläsiä vedätyksiä.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000001065166.html?nomobile=4

pekkahetta1
Perussuomalaiset Oulu
Ehdolla kuntavaaleissa

Varavaltuutettuna Oulussa.
Tarkastuslautakunnan jäsen.
Työelämässä; Oulun osaston puheenjohtaja, urheiluvastaava ja varaluottamusmies.
Juniorivalmentaja.
Saat minut kiinni joko Facebookista nimelläni tai:

pekka.hetta@ouka.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu