Pekka Hetta Totuuksien etsijä. Hieman liianki suoraan asiat kertova kirjoittaja.

Media nielaisi äärivasemmiston syötin lapsien tapahtumasta.

 • Poliisi kertoo, että ketkä olivat riehujia.
  Poliisi kertoo, että ketkä olivat riehujia.
 • Epäilys pitää hyvin todenäköisesti paikkaansa.
  Epäilys pitää hyvin todenäköisesti paikkaansa.
 • Julkkikset myös nielaisivat syötin.
  Julkkikset myös nielaisivat syötin.
 • Lisää hölmöjä poliitikkoja, jotka nielaisivat propagandan.
  Lisää hölmöjä poliitikkoja, jotka nielaisivat propagandan.
 • Tässä järjestäjiä soihtokulkuetta vastassa. Miten he eivät ole voineet tietää asiasta?
  Tässä järjestäjiä soihtokulkuetta vastassa. Miten he eivät ole voineet tietää asiasta?
 • Onko tämä sitä parempaan väkivaltaan yllyttämistä?
  Onko tämä sitä parempaan väkivaltaan yllyttämistä?

Median voima nähtiin taas. Taas nähtiin myös median osaamattomuus ja huolimattomuus asioissa. Taas nähtiin myös se asia, että kuinka iso merkitys median kirjoituksilla on ihmisten mielikuviin. Nyt keksittiin muka lastentapahtuma keskelle soihtukulkueen reittiä, vain n.viikkoa ennen marssin alkamispäivää. Ompas jännä sattuma.

 

Lisää sattumia, että järjestäjinä pyörii äärivasemmistolaisia, jotka ovat järjestelleet esimerkiksi Helsingissä, myös aiemmin kaksi suurta ”rasismin vastaista” tapahtumaa: Meillä on unelma -konsertin heinäkuussa 2015 ja Peli poikki! -mielenosoituksen syyskuussa 2016.

Sitten taas jännä yhteensattuma, että juuri nämä järjestäjätkin ovat olleet vastamielenosoituksissa soihtukulkueessa ja nyt sattumalta tulikin samalle reitille tunteisiin vetoava lasten tapahtuma. Siellä ollaan mietitty, että mikä oikein vetoiaisi ihmisiin ja päädytty lapsiin. Säälittävää käyttää lapsia keppihevosina!!!

Lisäksi ei ole mitään lastentapahtumaa, joka olisi joutunut väistymään soihtukulkueen tieltä, jos ekana olet varannut jotain, niin ei voida puhua et joku joka haluaisi paikoille kanssa, joutuisi siirtymään. Tämäkin oli keksitty juttu.

Myöskään en ihmettelisi, jos oikein johtavilta poliitikoilta olisi tullut tähän ideaan hyväksyntä, vihreät ja vasemmistohan eivät ole olleet näitä mellakoita oikein vastaan. Ovat puolustelleet äärivasemmiston tekosia pikimiten.

Sama marxilainen aate on kolme kertaa uhannut yhteiskuntamme perusrakenteita, joka kerta eri keinoin. 1918 marxistit yrittivät aseellista vallankumousta, 1970-luvulla yhteiskuntamme kaatamista poliittisesti Neuvostoliiton painostuksen avulla ja 2010-luvulla tekeytymällä vihreäksi suvaitsevaistoksi.

Seuraavalla kerralla ihmiset miettikää ennenkuin nielaisette valemedioiden juttuja. Otsikot olivat tehty klikkiotsikoiksi, monet lukevat kyllä vain otsikon ja väärä luva asiasta on syntynyt. Ainoastaan yle saa uutisoinnistaan kiitettävän arvosanan, ihme ja kumma.

 

https://yle.fi/uutiset/3-9962605

 

Hyvää tulevaa itsenäisyyspäivää ja toivon, että varsinkin äärivasemmisto porukka otetaan tiukkaan vartioon. En missään nimessä tue kylläkään kummankaan porukan aatetta, mutta vain toinen näistä porukoista on aiheuttanut mellakointeja tarkoituksellisesti. Toinen porukka on leimattu natseiksi, koska porukassa marssii heitäkin. Kumpa nyt ainakin sivulliset pysyy turvassa...Kauhulla odotan jo huomista iltaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

https://twitter.com/ToolonLapset/status/9378008161...

Täällä voi seurata, että kuinka tarjoukseen otetaan kantaa.

Käyttäjän ZeiEizh kuva
Juha-Matti Hakala

Se mikä on varmaa, niin järjestäjät ovat tienneet asiasta. Sitä ei tarvitse miettiä sekuntiakaan kun katsotte tämän päivämäärän.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=196588...

Sinänsä harmi, ettei moneen vuoteen ole viitsinyt keskustassa itsenäisyyspäivänä käydä näiden marssijoiden ja heidän vastustajiensa takia. En nyt sinänsä tarkoita 612 suoraan, vaan kaikkia jotka siellä on. Väkivallan pelko on suuri, kun kaikkien isojen kansanmurhien jälkeenjääneet ideologiat ottaa yhteen rauhan ja yhteenkuuluvaisuuden päivänä.

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Äärivasemmisto, yhdessä valtavalemedian kanssa, käyttää lapsia ihmiskilpinä aivan kuin esimerkkinsä Isis teki ja tekee!

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Natseja vastaan käytiin suuri sota, ja he ja heidän ideologiansa hävisivät. Ideologia häpäistiin, ja se jätettiin oikeutetusti historian väärälle puolelle."

https://www.hs.fi/nyt/art-2000005476835.html?share...

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

https://www.suomenuutiset.fi/aleksi-pahkalan-valeh...

Katsokaapa kuinka kieroa peliä tää oli. Blogiani on dissattu jo kolme päivää ryhmissä. Nyt paljastu tämä niin mitä tekee vassarit??? No hiljenee ja poistuu paikalta

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset