Pekka Hetta Totuuksien etsijä. Hieman liianki suoraan asiat kertova kirjoittaja.

Helsingin KH:n Veronika Honkasalo haluaa pakolaistulvan Suomeen.

  • Kuva osoittaa suuntaa äänestystuloksen.
    Kuva osoittaa suuntaa äänestystuloksen.
  • Helsingin KH:n Veronika Honkasalo haluaa pakolaistulvan Suomeen.

Aihe on jo tuttu, kun Helsingin kaupunginhallitus oli äänestyksessään päättänyt, että turvapaikanhakijoille, jotka ovat laittomasti täällä,pitää saada kaikenmaailman edut,esimerkiksi lisää rahaa ja asunnot. Nyt asia etenee valtuuston käsittelyyn ja blogin kuva havainnollistaa äänestystuloksen, joka olisi karmea. Tässä todella huolestuttava esimerkki asiasta, joka voi koitua koko Suomen ongelmaksi!! Vihreällä ruksilla olevat puolueet olivat tässä mukana.

Nyt tämä on äitynyt siihen, että kun koko Suomi on oikeestaan tällästä hulluutta vastaan, niin tämä Veronika Honkasalo alkaa syyttämään negatiivisestä palautteesta Jussi Halla-Ahoa. Hohhoijaa. Kunnon uhriutuminen kyllä.

https://m.iltalehti.fi/politiikka/201711222200550466_pi.shtml

Tämä on kunnostautunut urallaan todella mauttomiin temppuihin jo aiemminkin. Tässä muuta esimerkki:

Tässä linkki kertoo, kuinka hän suuttui, kun maahanmuuttajilta tarkastettiin lippuja, aivan kuten muiltakin. Halusi saada konduktöörille potkut syrjinnästä, mutta ei tajunnut junissa olevasta kameravalvonnasta ja jäi valheista kiinni. Hän hehkutti asiaa isoon ääneen mm. Rasmus-ryhmässä.

https://www.kansalainen.fi/vasemmistopoliitikko-veronika-honkasalo-vauhk...

Hän on myös syyttänyt jääkiekkopiirejä joukkoraiskauksien pimittämisistä. Tämäkin oli ihan tuulesta temmattu asia. Hän twiittasi näin: "Jääkiekkopiirien joukkoraiskauskulttuurista on kirjoitettu vain vähän. Enkä ole nähnyt kiekkoilijoiden ottavan siihen kantaa. Jännä.”

 

Tässä linkki aihetta koskevaan selvittelyyn. https://m.iltalehti.fi/jaakiekko/2016012921035523_jk.shtml Lisäksi on olemassa lukemattomia muita aivopieruja, esimerkiksi uimahalleissa pitäisi pakolaiset saada kuulemma pestä jopa vaatteita.

 

Onnea Helsinki!! Saitte oikein mahtavat edustajat. Muistakaahan seuraavalla kerralla miten vaaleissa äänestätte.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (55 kommenttia)

Jari Rahkonen

Yhden asian mies Ritala löysi tiensä paikalle!

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula

Olenko ainoa, jonka mielestä petteri "anti-persumania" ritalalla näyttää olevan varsin laajat oikeudet rikkoa alustan keskusteluohjetta "Älä jankkaa."? Enkä tässä pelleile, täysin vakavissani tätä kyselen ja huolta kannan.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Mie oon Virkkula kans säälillä ja huolella kattonu tuon petteri ritalan trollailua...
Nyt se heittää tuolla kysymysmerkin kanssa että: emmehän ole yhden asian puolue? ritala jos käyttäis aikansa vaikka lehtien lukemiseen niin hän olisi tietoinen, että tohtori Halla-aho esim. juuri vastusti sote uudistusta...

Aina nimittäin kun mie avaan Usarin niin ritala kirjoittaa jotain persuista... Oon miettiny joskus että onko ongelma korvien välissä vai onko joku persu käyny sutaseen hänen tyttö/poikaystävää...

Tiiäppä sitten häntä ja kaikkihan saa käyttää aikansa niinkuin haluaa... :)

Käyttäjän velimattitanhuva kuva
Veli-Matti Tanhuva Vastaus kommenttiin #18

Olkaa armeliaita. ”Yhden asian ritalalta” katoaisi koko elämän sisältö, mikäli hän lopettaisi tuon riippuvuussuhteensa persuihin.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Nyt blogi kylläkin kertoo enemmän tästä Veronikasta ja et millanen tyyppi sieltä kaiken järettömyyden takaa löytyy.

Onko sinusta tämä hyvä asia muka?

Käyttäjän Luakso kuva
Anton Laakso

Niin sen sijaan, että keskittyisit asiaan, mollaat henkilöä? Sehän se on asiallista ja fiksua toimintaa.

En muutenkaan ymmärrä miksi Helsingin ulkopuolelta otetaan tähän asiaan näin paljon kantaa. He saavat käyttää rahansa (jota ilmeisesti riittää vähän enemmän kuin muualla) miten haluavat ja ei siihen Oulun varavaltuutetulla ole paljoa sanottavaa. Ja tätäkään asiaa ei muuten Helsingissä yksi ihminen päätä. Ymmärrän, että perussuomalaisissa kuumottaa arvostella tätä asiaa, mutta tämä yhden henkilön mollaus ei kyllä ole kunnioitusta herättävää.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Onko mollaamista jos kertoo miten tämä valtuutettu toimii junissa ja uimahalleissa?
Tämä sama nainen oli antamassa mm. ymmärrystänsä Isis sotilaille koska rasismi. Ja ne pojat on lähteneet idologiansa vuoksi tappamaan... Ja tämä valtuutettu puolusteli heitä feministisen idologian takia...

Ja se on koko Suomen asia jos pääkaupunki alkaa houkutella ihmisiä oleskelemaan laittomasti Suomessa, ja jopa mainostamaan, että: tervetuloa, ja vielpä monella kielellä.

Ymmärrät varmaankin?

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Demarithan eivät äänestäneet hallituksessa yksimielisesti. Onko sinulla jo tiedossa heidän ryhmäpäätöksensä? Entä muiden ryhmien päätökset. Tosin voi olettaa heidän olevan hallitusryhmiensä takana?

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Ei ole Jp.
Kuten sanoin, taulukko on ennakoiva, mutta todenäköisesti ryhmissä äänestetään yhdenmukaisesti. Sdp on ollut puhumassa pakolaisten puolesta, joten asia kääntyy myönteiseksi. Toivon toki että olen väärässä ja ihmiset tajuaisivat, että mihin ovat Helsinkiä ja Suomea ajamassa.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

Sdp on ollut puhumassa pakolaisten puolesta, toivon toki että olen väärässä.
...............

Onhan se ihan kauheeta auttaa apua tarvitsevia ihmisiä, siis jos on persu. Se kun ei niiden "moraalin" istu sitten millään.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki Vastaus kommenttiin #11

Kyllä tässä tilanteessa missä Sdp:nkin ajamalla politiikalla ollaan saatu Suomen ensimmäinen terrori isku, niin pitäisi alkaa politiikka muuttumaan ja lopettaa keksimästä turvapaikka statuksia ja palata alkuperäiseen Geneven sopimukseen.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #20

Persujen politiikka on rinnasteinen ääri-muslimien politiikkaan. Se on toisten ihmisten demonisointia. Kummatkaan ei näe mitään hyvää muissa ihmisissä.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki Vastaus kommenttiin #21

Montako muslimia persut on tappanu? Tai homoa, eri uskontokunnan edustajaa, kieltävätkö uskonnonvapauden? Kutsuvatko radikaalisaarnaajia?

Sulla on Makkonen sori nyt vaan semmoinen junttisuomalainen yleistämis politiikka... Et jos haluat verrata esim. persuja ja muslimeita niin puhu ääri-persuista ja ääri-muslimeista. Mutta jos sä vertaa persuja äärimuslimeihin niin sä annat ittestäs aika typerän ja sivistymättömän kuvan.

Ota sitten huomioon että moni ei-äärimuslimi haluaa myös shari-lakia ja se on täysin epädemokraattinen opus. Islamin takiahan Islamilaiset valtiot eivät ole allekirjoittaneen yleistä ihmisoikeus julistusta...

Mie suosittelisin sinua käyttään vähän aikaa miettimiseen, mieti millanen Suomi on 2050 tai 2060 tämmöisten Honkasalojen plitiikalla.

Mie asun ite Tukholman Tenstassa ja sanon että te ette sielä Suomessa vielä tajua (valitettavasti) mitä ootte tekemässä.

Ps. Ja yks mun parhaista kavereista on sit musta muslimi

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #23

Sulla on Makkonen sori nyt vaan semmoinen junttisuomalainen yleistämis politiikka.
.......

Minähän en nimenomaan yleistä vaan otan ihmiset yksilöinä. Ääri-muslimit ja persut taas yleistävät ja kohtelevat toisia ihmisiä sen perusteella mihin ryhmään he kuuluvat. Tämä on rasismia.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki Vastaus kommenttiin #30

Sie et nyt Makkonen ymmärtänyt vaikka koitin sinua auttaa: et sinä voi kaikkia persuja yleistää jos joku toinen on sanonut jotain. Sinun logiigallahan kaikki muslimit on tämän päivän natseja ja huonoja rekkakuskeja.

Eli koita ottaa persutkin yksilöinä niinkuin sanot tekeväsi kaikille ihmisille! Sun logiikka ei toimi edes sun seuraavassa lauseesssa ni sulle vois olla ehkä parempi kirjotella vaikkapa rasmus ryhmässä? Olen havainnut vastaavalla logiikalla varustettuja ihmisiä siellä.

Ps. Minusta feministit on kovia lokeroimaan ihmisiä, mutta otan ihmiset yksilöinä enkä tee "makkosia"...

Pps. Oletko muuten petteri ritalalle sukua?

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #31

Eli koita ottaa persutkin yksilöinä
..........

Toki. Mutta persut ovat profiloituneet rasistipuolueeksi ja ihmiset jotka kannattavat persuja omaksuvat tämän ideologian.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki Vastaus kommenttiin #33

Islam ei hyväksy meidän demokraattista ja tasa-arvoista yhteiskuntaa, niin ovatko kaikki muslimit ääri-muslimeita kannattaessa tätä islam ideologiaa?

Se että jos sinä profiloit persut rasistipuolueeksi ei tarkoita mitään... Oisko sulla vaikka yhtä linkkkiä jossa kerrotaan Suomen eduskunnassa olevan rasistinen puolue?
Vertaappa koraania ja Persujen puolueohjelmaa... kummassa kehotetaan tappamaan toisinajattelijoita?

Mie oon seurustellu neekerin kanssa ja yks mun parhaista kavereista on musta muslimi, mie äänestän Persuja ja SD:tä mutta en oo rasisti vaikka se Makkosesta niin tuntuis...

Ps. Oliko kaikki natsit syytettyinä Nurnbergissä? Vai pelkästään ääri-natsit?

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #36

Islam ei hyväksy meidän demokraattista ja tasa-arvoista yhteiskuntaa, niin ovatko kaikki muslimit ääri-muslimeita kannattaessa tätä islam ideologiaa?
....

Voi herran tähden sentään!

Sinun käsityksesi muslimeista on juuri niin yksipuolista ja mustavalkoista kuin se persuilla vaan voi olla.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki Vastaus kommenttiin #39

Mää koitan rakentaa siltaa että sinä ymmärtäisit: sinä leimaat kaikki persut mutta muslimit sitten lajittelet (toinen on puolue ja toinen ideologia). Sulla nyt ei vaan näytä äo riittävän yleistämisiesi kanssa.

Määhän oon sulle just sanonut että yks mun parhaista kavereista on musta muslimi, hän on muuten yksi maailman kiltimpi sydämmisiä ihmisiä keitä tunnen. Mä asun Tukholman Tenstassa, kerrostalon ainoana valkoisena, olen päivittäin muslimeiden kanssa tekemisissä. Kylässäkin käy muslimeita joille kelpaa kinkku pizza. Kapakassakin istun monesti muslimeiden kanssa, saattaa tulla erikoisia mielipiteitä muuten välissä humalassa...

Ps. Että mää voin jopa tuntea enemmän muslimeita mitä sie. Sie nyt yleistit minut persuksi vaikka sanoin vain äänestäväni heitä.

Pps. Olin muuten muutama viikko sitten Turkissa lomalla ja siellä oli paljon muslimeita, laijasta lukien...

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #42

sinä leimaat kaikki persut mutta muslimit sitten lajittelet (toinen on puolue ja toinen ideologia). Sulla nyt ei vaan näytä äo riittävän yleistämisiesi kanssa.
....

Persu on puolue joka on identifioitunut maahanmuuttokritiikkiin jota muut kuin persut kutsuvat rasismiksi. Se joka kannattaa persuja kannattaa heidän ideologiaansa.

Muslimit ovat IHMISIÄ joilla EI OLE mitään YHTEISTÄ poliittista ideologiaa. Moni muslimi on muslimi vain nimellisesti eikä uskonto vaikuta esimerkiksi heidän äänestyskäyttäytymiseen.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki Vastaus kommenttiin #44

Oisko sulla jotain faktaa tarjota tuohon että kaikki muut kutsuvat rasismiksi?
Vai onko tämä joku yleistys taas?

Koraaniin kuuluu sharia ja se tarjoaa yhteiskunnalle toimintamallin... Eli islam on uskonnon lisäksi myös ideologia...

Tunnen muslimeita jotka haluaa sharian ja jotka eivät halua...

Koita nyt Makkonen päästä sun persu ongelman yli, ja uskoa että moni persu on persu vain nimellisesti...

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #45

Oisko sulla jotain faktaa tarjota tuohon että kaikki muut kutsuvat rasismiksi?
Vai onko tämä joku yleistys taas?
.......

No kaikki jotka tietävät persujen tavoitteet turvapaikanhakijoita kohtaan ja syyn siihen sekä tietävät rasismin määritelmän, tietävät ainakin totuuden. Millä lie sitten kutsuvat heitä?

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #46

Olethan sinä Makkonen pikkasen pihalla ton öyhötyksen kanssa. Sä olet just tyypillinen vassari. Kaikki jotka ei tue sun ajatusmaailmaa, ovat rasisteja. Tällästen ihmisten kanssa juuri ei tule yhteistöistä yhtään mitään. Hän näkee vain rasismia joka puolella.
Oletko sä anarkisti?? Tai olet tietenki sun ajatusmaailmalla. Bussi- ja kuorma-autojen polttaja siis sun ajatusmaailmalla, jos kuulut vasemmistoon.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #47

Sä olet just tyypillinen vassari. Kaikki jotka ei tue sun ajatusmaailmaa, ovat rasisteja
.....

En ole vassari enkä ole sitä mieltä mitä väität.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki Vastaus kommenttiin #46

Eli sulla ei ollut faktaa... Ihminen on heikoilla faktan kerronnan kanssa kun se alkaa mielipiteellä "no kaikki"...

Minä kyllä tiedän rasismin määritelmät, mutta sinulla ne vaikuttaa olevan hukassa... Turvapaikanhakija ei ole esim. etnisyys etc.

Persuthan on ajamassa Suomea lähemmäs yhteispohjoismaista, tiukempaa linjaa, tämän surkean lepsuilun sijasta ja se ei täytä rasismin määritelmää...

Tuolla sun logiikalla Makkonen meidän Ruotsin pääministeri on rasisti (ja hallitus myös), ja kaveri johtaa vihervasemmistofeministi hallitusta.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #31

Sinun logiigallahan kaikki muslimit on tämän päivän natseja ja huonoja rekkakuskeja.
......

Ei.

Puhuin ääri-muslimeista.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki Vastaus kommenttiin #34

Ja mie huomaan että sulla ei mene jakeluun...

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #37

Sinä tässä et erota muslimia ääri-muslimista.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki Vastaus kommenttiin #41

Mie nyt edelleenkin vaan koitan auttaa sinua tuossa sinun persu ongelmassa mikä ei mene jakeluun, ja antaa vertauskuvaa joka voisi auttaa...

Eli en vertaa esim. tätä minun hyvää muslimi kaveria ääri-muslimeihin.

Käyttäjän JouniSuninen1 kuva
Jouni Suninen Vastaus kommenttiin #11

Jos taas on vihervassari, niin auttaa apua tarvitsevia ihmisiä toisten rahoilla - paitsi jos autettava on kantasuomalainen köyhä. Silloin ei vihervassari auta millään lailla.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #35

Just just!

Vihervassari ryöstää Suomalaiselta köyhältä leivän ja vie sen muslimille :)

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

"esimerkiksi uimahalleissa pitäisi pakolaiset saada kuulemma pestä jopa vaatteita."
Linkkiä?

Ja blogin ohi, miten varavaltuutettuna muuten toimitaan?

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Oletko miettinyt, miksi kaikki kynnelle kykenevät pyrkivät periferiasta pääkaupunkiseudulle? Ilmapiiri on täällä vapaampi ja suvaitsevampi, jopa varmaankin inhimillinen johonkin Ouluun verrattuna.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Paikkakunnalla ole merkitystä, et onko Oulu vai Helsinki, kun kyse ei ole suvaitsevaisuudesta. Kyse on maalaisjärjestä, jota joillekkin voisi jakaa.

Ja voin itseni puolesta kertoa et asuttu on kauan siellä.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Oisko sulla Snellmanni linkkiä tohon että kaikki kynnelle kykenevät ovat muuttamassa periferiasta pääkaupunkiseudulle? Haiskahtaa nimittäin mielipiteeltä, oon nimittäin ite Rovaniemeltä kotoisin ja tunnen sieltä paljon porukkaat ketkä ei kynsin hampain ees muuttais "Hesaan".

Mie oon tosiaan "perifediasta" kotoisin, olen asunut myös Kreikassa ja nykyisin osoite on Tukholmassa... Enkä mäkään oo ensimmäisenä Stadiin muuttamassa, sillä siellä asuu paljon ihmisiä jotka luuevat olevansa jotain kun asuvat Helsingissä. Ärsyttimpiä on yleensä maalta muuttaaneet jotka koittaa olla stadilaisia...

Ps. Ja kun tää Tukholma on paljon vapaampi ja suvaitsevampi kaupunki, kuin Stadi niin osaatkohan selittää miksi SD:n kannatus on täällä nousussa?

Mie annan sulle vastauksen valmiiksi: Täällä on toimittu paikallisten Honkasalojen politiikalla ja tää ei ole enää niin vapaa, suvaitsevainen ja turvallinen kuin aikaisemmin... ainiin, täälläkin saa laittomasti maassa notkujat kaiken ilman, hae vähän yhtäläisyyksiä...

Käyttäjän anakonna kuva
antti salmi

No sil viisii, et ollaan mieliks Janne Saloselle

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Olisit salmi enemmän mieliksi jos osoittaisit, että Heikkilä on esimerkiksi vaatinut että pakolaiset saavat pyykätä uimahallissa.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Helsingin kaupunginhallituksen vasemmistolainen jäsen Veronica Honkasalo on vaatinut.

Juha Hämäläinen

Tällainen Veronikan tapaus on mielestäni niin täynnä vihaa tavallista suomalaista kohtaan, että haluaa rangaista heitä, kun nyt siihen on mahdollisuus.
On kiva järkyttää maan ja Hesan taloutta, vaikka hän tietää tämän pakostakin kostautuvan pienituloisille ja tukia saaville.

Pahinta on edesvastuuttomuus. Jokainen tietää paineiden kasvavan massamuuttoon. Tämä aalto ei jää johonkin Syyrian sotaan tai Irakiin hyökkäyksen jälkimaininkeihin. Tulijoita on satoja miljoonaa.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Joka tapauksessa kyseessä on demokraattinen päätös, Veronika Honkasalo ei ole mikään diktaattori, ja jos aloite katsotaan hyväksi ja saa enemmistön, sitten se hyväksytään.

Perusujen kannatus tuolla Helsingissä on aivan samaa luokkaa kuin koko maassakin kohta.

Siitä sitten vaan Helsingin persut tekemään vasta-alotteita, sitten niiden kannatus nähdään.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen
Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Nyt ollaan perimmäisten kysymysten äärellä. Oululainen kunnallisvaravaltuutettu ottaa kantaa Pääkaupungin hallituksen esitykseen, siis esitykseen. Nouseekohan se persujen kannatus näillä eväillä?

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Moni kommentoija ei tajua tätä pointtia, että mitä Helsinki edellä, sitä muut perässä. Tämä on se pahin skenaario ja siksi oikeesti vituttaa tälläset ihmiset, jotka ei varmasti edesauta palveluita suomalaisille vähäosaisille tai vanhuksille. Ja mitä tulee, että olen kertonut millanen ihminen tämän on laittanut alulle, johtuu hänestä itsestään. Mitä te puolustelijat olette mieltä, että tämä Honkasalo kertoo valtamedialle, että Jussi Halla-Aho on syynä hänelle tulevaan vihamieliseen postiin?? Miten joku voikin alentua noin alas? Blogi on vain ihmisen mielipiteitä varten ja mitään totuusvelvollisuutta täällä ei liiemmin ole, tietenkin ilman, että annat vääriä tietoja, jotka vahingoittaa jotakin.

Mutta tämä Honkasalo alko rummuttaan valtamediaan paskaa ja vassarit haluavat taas keksityillä jutuilla mollata Halla-Ahoa ihan syyttä. Et miettikääpä vähän!

Käyttäjän Luakso kuva
Anton Laakso

"Mitä te puolustelijat olette mieltä, että tämä Honkasalo kertoo valtamedialle, että Jussi Halla-Aho on syynä hänelle tulevaan vihamieliseen postiin??"

Minä sanon siihen vain tämän joka löytyy tuosta laittamastasi Iltalehden linkistä: "Honkasalo sanoo tviitissään törkypalautteen olevan Halla-ahon innoittamaa, mutta hän ei syytä Halla-ahoa törkypalautteen kirjoittamisesta tai muustakaan epäasiallisuudesta."
Voiko blogisti sen jälkeen kertoa, millä logiikalla tuonkin lauseen sai väännettyä tarkoittamaan ihan päinvastaista?

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Hän ei suoraan syytä, että Halla-Aho on kirjoittanut, mutta sen mielestä kirjoittanut sillä tapaa, että kannattajat muka hyökänneet sen kimppuun. Täyttä paskaa. Kuukausi viimeksi tällästä väitettä oli kans, en muista nyt kuka se silloin oli. Nyt tää Honkasalo yrittää käyttää tätä samaa keppihevosta ja viedä huomion sinne.

Käyttäjän Luakso kuva
Anton Laakso Vastaus kommenttiin #32

Mistä huomiosta puhut? En usko että Honkasalo kuitenkaan haluaisi näiden muutaman miehen kohdistavan seksuaalisväritteisiä väkivaltafantasioitansa Honkasalon sijasta Halla-Ahoon.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #40

Huomion poissa tälläsestä järettömästä aloitteesta.
Ja todellakin hän vihjailee Halla-Ahon rohkaisseen kirjoittajia kirjoittamaan faktaa asiasta sille. Asia ei kuitenkaan ole noin. Jokainen on ihan omin pikku kätösin, ihan omia mielipiteitä kirjotellut TAAS järettömistä ehdotuksista. Kukaan ei ole ohjaillut tai rohkaissut. Kovat harhat jos näin kuvittelee.

Käyttäjän Luakso kuva
Anton Laakso Vastaus kommenttiin #48

Kirjoituksistasi saa semmosen kuvan, että ihan kuin Honkasalo jotenkin häpeäisi aloitettaan. Tuskin näin kuitenkaan on.

Sanohan ihan rehellisesti mitä mieltä olet, olisiko Honkasalo saanut törkyviestejä jos Halla-Aho ei olisi häntä nostanut valokeilaan facebookissa? Ei varmasti ja tässä mielessä nämä kommentit olivat Halla-Ahon "innoittamia" vaikka sanavalinta ei ihan paras mahdollinen ollutkaan. En usko myöskään että Halla-Aho ketään olisi ohjaillut, mutta saisi hänestä silti joskus vähän olla miestä rauhoittelemaan kannattajiaan.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #49

Voi herranen aika noita sun luuloja....Todellakin olisi, ihan samalla tavalla. Tiedätkö et somessa on sadoissa paikoissa haukuttu,ja ihmetelty tätä äänesrystä ja moni oli todella vihainen. Ei se katoppas niin mee et Halla-Ahon sivuilta jotku tulee toisen sivuilta. Ei se ole koko some. Ymmärrätkö?? Tätä asiaa puidaan ympäri somea ja sieltä tulee kokoajan väkeä. Mä en esimerkisi, eikä monet monet muutkaan tiedä, mitä Halla-Aho on edes kirjoittanut. Et ihan turha yrittää syyllistä ettiä sieltä. Syyllinen on todella paljon idiotismiä pursuava aloite.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta Vastaus kommenttiin #49

Sit tosiaan, ei sillä ole mitään merkitystä ku sanot et pitäs rauhotella kannattajiaan....Ei sen sanalla ole mitään merkitystä normaali somen käyttäjälle. Ei mitään. Murto-osa edes näkee sen päivityksiä, esimerkiksi mä en nää eikä varmasti tästä ketjusta juuri kukaan.

Tuli muuten mieleen ku on pyydetty vasemmiston ja vihreiden puheenjohtajia tuomitsemaan niiden joukkojen riehumiset, sekä poliisien työn vaarantaminen. Eipä sieltä muuta kommentoida, kuin annetaan kuva, et meidän väkivalta on sallittua ja parempaa.

Käyttäjän velimattitanhuva kuva
Veli-Matti Tanhuva

Jos Veronika on TAAS tulkinnut tilanteen hieman väärin? Vahinkoja sattuu vassarillekin.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Joo niin sattuu :DD
Harmi kun heillä nyt tahtoo olevan nykyään trendi mollata heti Halla-Aho syyllisekisi omista idioottimaisista tempuista.

Käyttäjän velimattitanhuva kuva
Veli-Matti Tanhuva

Veronika on kykenemätön näkemään malkaa omassa silmässään. TAAS. Ei siis mitään uutta Honkasalon rintamalta.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Veronika tekee ja käyttäytyy juuri niin, kuten hänen äänestäjänsä toivovat. Pienellä hallitulla julkisuudella myös Arhinmäki pääsi puolueen keskiöön ja Sotshin olympialaisiin, vaikka eihän hommassa mitään järkeä toki ole hölkkäsen pöläyksen vetaa.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Jos tällänen taktiikka, et halutaan suomalaiseilta ristää ja antaa ulkomaalaisille, on oikeata taktiikkaa moraalisesti, niin aika sielutonta väkeä ovat sitten.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset