Pekka Hetta Totuuksien etsijä. Hieman liianki suoraan asiat kertova kirjoittaja.

Sipilä, Orpo ja Risikko. Heillä kaikilla on veriset kädet!

  • "17-vuotias" turvapaikanhakija.
    "17-vuotias" turvapaikanhakija.
  • Media antaa kansalaisille väärää kuvaa tilanteesta.
    Media antaa kansalaisille väärää kuvaa tilanteesta.
  • Tämä vastakkais asettelukin on karannut aivan käsistä.
    Tämä vastakkais asettelukin on karannut aivan käsistä.
http://m.iltalehti.fi/kotimaa/201708212200341133_u0.shtml Hienoa et täällä aletaan vihdoin heräämään. Vai aletaanko sittenkään? Se on vaan perseestä, että ensin pitää sattua,ennenku aletaan miettimään, kuinka huonosti on toimittu!! Nyt se vaati ihmisuhreja ja tuokohan tuokaan vielä parannuksia tähän hallitsemattomaan maahanmuuttoon? Noudatettaisiinko vihdoin vaikka Dublinin sopimusta. Tämäkin oltaisiin vältetty, kun sitä olisi noudatettu. Yksi lapsi joutuu elämään lopun elämän ilman äitiä... https://www.perussuomalaiset.fi/news/jussi-halla-ahon-linjapuhe-eduskunt... Tämä terroristiki on hallituksen avokätisyyden vuoksi päässy täällä iskemään. Sipilä, Orpo ja Risikko!! Heillä kaikilla on veriset kädet!! He sallivat näiden peperittomien tulon tänne vastoin Dublinin sopimusta. Tämäkin terroristi olisi pitänyt käännyttää takas Saksaan jos olisi toimittu yhteisten pelisääntöjen mukaan. Mitä tekee Sipilä? Sipilä antaa vain taloa hänelle, että tervetuloa! https://www.suomenuutiset.fi/ps-vaatii-kielteisen-turvapaikkapaatoksen-s... Hänellä on ollut monta eri identiteettiäkin Saksassa. En usko hetkeäkään et se on 18 vuotiaskaan, nimittäin 17 vuotiaana saat helposti itsesi sisään järjestelmään. Siksi he kusettavat olevansa alaikäisiä. Se yksi turvapaikanhakija kusetti Sipilää suorassa tv lähetyksessäkin. Pitää lopettaa kirjoitus nyt, kun alkaa niin sylettämään niin tämä Suomen tuhoaminen...Noilla kolmella on elinkäisesti verta käsissä!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Timo Soinin perussuomalaiset 29.5-15- 12.6-17
Vastuussa hallituspuolueena kuten kepu ja kok.
Nyt kesäloma ,päätöksiä tehdään vasta 5.9-17 jälkeen kun eduskunta palaa lomilta.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Myös perussuomalaisella puolueella on kädet veressä, mikäli blogistin ajatusmaailman jakaa, istuhan persut tiivisti, Sipilän, Orpon ja Risikon kanssa samassa hallituksessa tekemättä mitään estäkseen tämän murhamiehen saapumisen Suomeen.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Juurikin noin .Ei toiseenkertaan nutun kääntäminen Halla-aholaiseksi pyyhi pois asiakirjoja tuolta ajalta . Ensinhän takki käännettiin kansan pienituloisille eläkeläisille,lapsiperheille ja "työväenpuolue-PS" äänestäville,palkansaajille ja työttömille.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Perussuomalaiset ovat vaatineet kokoajan tiukennuksia maahanmuuttoon kylläkin. Orpon vaimolla on vaan pakolaisbisnestä takana ja Sipilä on muuten vaan tollo tolla monikulttuurisuus haaveella, joka maksaa älyttömiä ja tuo turvattomuutta maahan. Jos persut saisi päättää asiasta niin uskon, että tämä paperittomien tulo loppuisi tänne ja turvallisesta maasta tulleet käännytettäisiin takaisin varmasti.
Timo Soini oli häpeäksi koko maalle ja puolueelle. Turhaa nuita vanhoja muistelee kun uudet tuulet puhaltaa nyt ja voidaan taas keskittyä hoitamaan paremmin ku koskaan kansalaisten asemaa.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Vaatinut ja "vaatinut". Kesäkuuhun -17 Persuille kelpasi kepu,kok politiikka.
Sehän oli ehtoa hallitukseen pääsystä.

Persut nielee EK/kok,kepun leikkauslistan hallitus-kiimassaan.
Vahvaan porvariakseliin kepu,kok tarvitsee joko PS tai
rkp ja vihreät.
Demarit pakettia ei niele.
IL ennen vaaleja-15

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Eix myös kaikilla perussuomalaislla ole veriset kädet, koska ainakin Jussi Halla-ahon mukaan hänen puolueensa ja hallituksen linjan välillä ei ole erimielisyyksiä, siis tätä mieltä hän oli vielä päivä sen jälkeen kun hänet oli valittu perussuomalaisten puheenjohtajaksi.

Myös Juho Eerola & co. on mainostanut sitä, että nykyisen hallituksen maahanmuuttopoliittinen linjaus on perussuomalaisten kirjoittama. :D

Tosin vielä verisemmät kädet ovat Karl Benzillä, koska hän keksi polttomoottoriauton, jotka ovat tappaneet miljoonia ihmisiä reilun sadan vuoden aikana.

Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax

Tuo varavaltuutettu- tai varakansanedustaja-termin lanseeraminen on jännä persuilmiö.

Vähän sama kuin jos joku alkais hehkuttaa, että jäi vaan vähän rannalle yliopistosta tai työpaikasta tai upseerikoulusta!

Käyttäjän TarjaPitknen kuva
Tarja Pitkänen

On sanottava Minna-Maaria Lax, että eräs parhaita lohkaisuja mitä olen kuullut nettimaailmassa.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Auton vertaaminen terrori iskuun on ollut kyl sosiaalisessa mediassa yks tyhmimmistä argumenteistä...

Jos ajatellaan millaista tämä maahanmuutto olisi ollut ja tulisi olemaan jos hallituksessa istuisi vihreät, kokoomus ja vaikka sdp tai vasemmistoliitto, niin tämä maa olisi isommissa ongelmissa kuin ikinä sodan jälkeen. Pakolaisten kiintiömäärä olisi huipussaan ja turvikset saisivat oleskeluluvan heti maahan tultuaan...Tämänhän ovat persut saaneet aikaan, et eihän tänne nyt voi kaikki tulla ja saada oleskelupaa. Vasemmisto, Sdp ja Vihreät taas täyttäisi Suomen monilulttuurisuudella täyteen heti, makso mitä vaan...Tuolta linkistä löytyy maahanmuutto ohjelma pdf:nä. Se kylläkin eroaa hallituspuolueen ohjelmasta paljonkin.

https://www.perussuomalaiset.fi/tietoa-meista/puol...

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Pekka ei ole vielä ymmärtänyt, että politiikkaa ei voi arvioiden sen perusteella, mitä puolueiden ohjelmissa lukee tai mitä ennen vaaleja poliitikot lupaavat potentiaalisille äänestäjilleen.

Ehkä tästä syystä perussuomalaisia on niin helppo skoijata tai vetää höplästä kuten Timo Soini teki?

Teot siis ratkaisevat ja tämän perusteella SKDL taitaa olla Suomen nuivin puolue. Kun se oli hallituksessa tai isona puolueena eduskunnassa, niin Suomeen ei kukaan halunnut muuttaa huolimatta sen maailmoja syleilevästä ohjelmasta. Päinvastoin, ennen 1980-lukua Suomi oli muuttotappiolla.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Ehkä tästä syystä perussuomalaisia on niin helppo skoijata tai vetää höplästä kuten Timo Soini teki?"

Ketähän on vedetty höplästä jos hallitus jatkaa.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen Vastaus kommenttiin #20

Aika moni, joka on äänestänyt Soinia tai vaikkapa Simon Eloa, on myöntänyt arvioineensa väärin, tehneensä virheen. Epäilen, ettei jää viimeiseksi kerraksi, jollain vain ei ole poliittista arvostelukykyä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tämäkin kirjoitus kertoo kaikena tarvittajan kirjoittajasta, ja kirjoittajan puolueesta

Yleensäkin persuilla on paljon sellaista tietoa kaikista tapahtumista, joita ei edes polisilla ole, mutta ihmekös tuo, kun persujen virallinen tietotoimisto on MV-lehti.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Eikös Husu ole demari, eikä persu?

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Loikkas Kepusta kesäkuussa-16 demariksi. Joten "valaistui" aiemmin kuin persut.

-Jotka ymmärsi vasta kesäkuu-17 mitä on kun lähtee kepu,kok kelkkaan .
Tais olla pakkorako -15?
Toiseen kertaan vetäytyminen kuten -11 olis ollut paha isku persuille.

Pelisilmä petti. Jos nyt-15 eivät olisi menneet hallitukseen ,olisi nyt satanut rynsain mitoin persujen laariin oppositiossa ollessa. Leikkaukset,pakolaispolitiikka ym.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Niin kirjoituksen aihehan on aina kirjoittajan vika, sen takia aiheeseen ei tarvii takertua. Kummaa että et kommentoinut kun husulla oli tietoa mitä poliisilla ei ole.

Tämän mielipuolen tekemät veriteot on sentään saanut päättäjät harkitsemaan jotain toimia. Mitä ne on ja koska toteutetaan on varmaan seuraavan tai sitä seuraavan hallituksen murheita.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

https://www.perussuomalaiset.fi/news/jussi-halla-a...

Tuossa on linja puhe. Siellä käsitellään myös terroristi iskua ja sitä, että perussuomalaiset ovat halunneet jo kauan muutoksia jopa perustuslakiin. Sillon naureskeltiin asialle, mutta nyt kun naureskelu loppu ja tulikin totuus esiin, ollaankin valmiita muutoksiin. Miksi vasta nyt?

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

TI 22.8.2017
Jussi Halla-ahon linjapuhe eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Hyvinkäällä

Ja eduskunta on kesälomilla vielä 5.9-17 asti.
-Opposition touhut ei muutenkaan kuulu hallituksen korviin. Vai unohtuiko se jo PS jotka mölys Vihr,sdp ja muitten oppositiopuolueiden aloituksia vastaan ennen kesälomia?

Timo Ala-Harja

Demareiden ja kokoomuksen sateenkaarihallitus 2011-2015 ei saanut mitään päätöksiä aikaiseksi ja heti kun tuli vaikeiden päätösten aika vihreät ja vasemmistoliitto lipesivät rivistä.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Eli vähän samaan tapaan kuin Kepu,kok,Ps porvarihallituskin .Ei mitään saatu aikaan .Sote kesken,pakolaispolitiikkaa?nooh olkoon,työttömyys jatka kasvua , orjapalkalla jo yli 400 000 .verotulot pois palkoista ,veronmaksajien piikkiin Kelasta "palkka"!
Hyvinkö on mennyt-03-17
-03 kepu,-07 kepu,-11 kok-15 kepu

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset