Pekka Hetta Totuuksien etsijä. Hieman liianki suoraan asiat kertova kirjoittaja.

Kuka puhuu totta? Kuka valehtelee?

  • Kuka puhuu totta? Kuka valehtelee?

Ensimmäinen blogi kirjotukseni, mutta tässä oli jo pakko itsekkin päästä kertomaan ajatukset tästä hallituskriisistä, jos sitä siksi voi edes sanoa.

 

Lähdetään liikkeelle siittä, että perussuomalaiset on tässä nyt ainut rehellinen puolue ollut. Demokraattisesti valittu puheenjohtaja, johon alkoi sekaantumaan jopa Presidentti Niinistö! Voi olla et oli monien äänten menetys Niinistölle niillä luokattomilla lausunnoilla. Miksi Niinistö ei esimerkiksi kerro pormestari Jan Vapaavuoren tuomioista? Sieltä löytyy silti varkaus, pahoinpitely ja rattijuopumus. Antti Kaikkosellakin löytyy 5kk tuomio. Miksi siis Presidentti alkoi sekaantumaan tähän touhuun?

 

Sitten kun mietitään motiiveja, miksei kokoomus ja keskusta voi tehdä yhteistyötä muka hallituksessa? 

Orpolla voi olla omat peukalot asiassa mukana. Maahanmuutto kriittisyys ei sovi heidän perhefirmalleen Lakivertas. Hänen vaimonsa pyörittää sitä firmaa, joka on kuuleman mukaan erikoistunut tähän pakolaiskriisiin. Tämä asia tulee varmaan vielä tutkittuna julkisuuteen.

Perussuomalaiset eivät vaatineet mitään, mutta eivät aikoneet olla hiljaa myöskään epäkohdista ja se oli hiertävä juttu näille kahdelle puolueelle. Ei saisi siis kyseenalaistaa toimia hallituksessa. Nyt kaatuu alkoholilaki, tai sisältö muuttu ainakin todella paljon. Miten käy kielikokeilun? Nimittäin nyt Uusi vaihtoehto-puolue ei pysty vastustamaan yhtään kokoomusta eikä keskustaa päätöksissään. Sipilä kerran katsoo vihaisesti niin tämä uusi loikkaripuolue äänestää miten pääministeri haluaa. Oliko tämä näiltä puolueilta jo suunniteltu juttu ja Uusi vaihtoehto-puoluekin oli jo päätetty perustaa mikäli Terho ei voita vaaleja? Todenäköisesti.

 

Mitä nyt me perussuomalaiset sit tästä kaikesta saamme? Luulen että kannatus tulee nousemaan räjähdysmäisesti. Puolueesta ollaan saatu nyt ulos isoimmat takinkääntäjät ja nyt on aika nousta taas sanojen mittaseksi puolueeksi. Ja pitää ottaa huomioon, että Suomessakin terrorin uhka on noussut. Nykyään kaikki isot tapahtumat suojataan jopa armeijalla. Sitten kun ensimmäisen kerran rysähtää ja jos se tapahtuu tässä kahden vuoden sisään, saamme nähdä Halla-Ahon pääministerinä. Sitten ei enään selittelyt auta. Pääministeri ei ole tehnyt mitään erityistä, jotta turvallisuus täällä nousis tai että varoja käytettäs jo ennaltaehkäisyyn. Meidän pääministeri twiittailee vain pahoitteluita. Nyt on aika alkaa toimimaan!

 

Kaikille tämä perusuomalaisten laaja hajoaminen oli pieni yllätys. Toivottavasti ihmiset muistaa tämän. Nyt äänestäjät pitävät myös muistaa, että ehkä suurin takinkääntäjä Timo Soini jätti puoluen. Käänsi siis heti takkinsa, kun ei saanut muuten mitä halusi. Vúosisadan puhallus kävi nyt. Mutta tosiaan tämä tietää vain ja ainoastaan hyvää tulevaisuutta perussuomalaisille. Nyt on totaalinen takinkääntäjien puhdistus tehty.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän JairiPalonen kuva
Jairi Palonen

Halla-ahossa oli yksi vika, oli liian älykäs, tämä oli hallitusyhteistyön kannalta liian suuri uhka, Halla-aho ei ollut vedätettävissä ja myömässä Perussuomalaisten niitä tärkeitä asioita mihin kenttä oli tyytymätön, kannatushan se osoitti että hallitusyhteistyö vei kannatuksen , tähän kenttäväki halusi muutoksen.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Ja Halla-Aho todellakin on liian viisas noille Orpoille ja Sipilöille. Ne pelkää sitä. Voi että odotan seuraavia vaaleja. Ei ehkä maakuntavaaleissa vielä näy, mutta 2 vuoden päästä sit.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Miepäs esitän väitteen tuohon suhmurointiin, jota on aivan varmasti käyty taustalla jo PS puolukokouksesta lähtien kovemmin, mutta jo sitä ennen varauduttuna tilanteeseen jollei Sampo Terho tule valituksi uudeksi puheenjohtajaksi. Tämä taustalla käyty suhmurointi on ihan varmasti tehty, sillä mitenkään ei ole mahdollista, että jo tiistaina oli samat ministerit hallitusyhteistyöhön valmiina. Hallituskriisi oli vain silmänlumetta. Järjestetty juttu. Mukamas RKP ja KD oli tavallaan otettu mukaan uusiin hallitusneuvotteluihin. Katinkontit.

Entäpä sitten, millä voimalla saatiinkin samat PS ministerit jatkamaan? Väitteeni on, taustalla olivat niin Sipilä kuin Orpo hallituskumppaneina vaatineet PS ryhmästä eroavan edustajamäärän koooksi vähintään 20, jotta vanhat ministerit voivat jatkaa ministereinä. Tuo oli siis jo ennalta sovittu, sillä kovin vaivattomasti meni niin keskustassa kuin kokoomuksessakin läpi tuollainen suhmurointi. Soini sai puudeleita mukaansa tarvittavan määrän. He kantavat osaltaan vastuun omille äänestäjilleen. Heidän on mielestäni turhaa vedota toimimisesta jatkossa äänestäjien parhaaksi. Ei näin tule olemaan vaan joutuvat alistumaan kaikkeen mitä keskusta ja kokoomus sanelee. Taitavt olla jopa siihen sitoutuneita ihan omasta halustaan.

Mikä sitten oli Soinin ja kumppaneiden tarkoitusperä? Väitän, kyse on pelkästä vallanhimosta, eikä yhtään mistään muusta. Kas kun aina ennekin kun puolueen puheenjohtaja ministerinä ollessaan ei jatka puolueen johdossa, on siirtynyt vapaaehtoisesti rivijäseneksi. Tuo ei sitten mitenkään nättänyt käyvän Soinille. Ei, vaikka Halla-aho taisi ääneen moisesta vihjailla. Soini halusi pyöriä mainitsemallaan hillotolpalla eli tässä kohtaa ministerinä. Puheet ja teot olivat jo pidemmän aikaa ristiriidassa keskenään. Niin on ollut monella muullakin loikkarilla. Eipä silti. Elämä jatkuu kuitenkin ja äänestäjät kertovat sen seuraavissa vaaleissa ketä arvostavat ja kenelle soivat politiikan "kuolinkellot".

Vielä tuohon esitettyn farssiin sen verran, että omalla kohdallani eivät Sipilän eikä Orpon kootut selitykset kohota yhtään piirua keskustan ja kokoomuksen poliittista arvostusta. Ei vaan taso on nyt täysi nolla. Toivon sydämmestäni myös kansalaisten huomaavan tämän poliittisen suhmuroinnin. Suomalaiset ovat tämän hallituksen unholaan jäävää porukkaa. Suomalaiset veronmaksajat laitetaan hä enenevässä määrin maksumiehiksi haitallisessa maahanmuutossa. Hallituksessa ei nt raha puutu, sillä ainahan voi leikata sosiaalikustannuksiasta, jolloin jaettavaa on suuremmalle joukolle. Hallituksen arvostus kohdistuu EU pöydissä nyt selvemmin kuin koskaan muiden jäsenmaiden etujen lisäämiseen ja siten integraation syventämiseen. Tuohon viittaavat syvästi myös Tasavallan presidentti Niinistön sekaantumiset sisäpolitiikkaan antamissaan lausunnoissa, sekä viittaukset EU:hun. Myös Sipilän viittaukset tuleviin integraation syventämispäätöksiin.

Käyttäjän pekkahetta1 kuva
Pekka Hetta

Juu Sirpa hyvin mahdollista monet asiat noista. Äänestäjien pettäjiä nämä ovat jotka loikkasivat. Todella moni äänestää silti puoluettakin ja nyt kukaan ei tiedä enää mikä noiden juttu on. Ja tosiaan, keskusta ja kokoomus enemmistönä sanelee mitä 2v tapahtuu. Noi on vain rivijäseniä. Ihanteellinen tilanne noille puolueille. Mutta vallanhimo sekottaa pään.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset